Тут ми пишемо про все, що відбувається в нашій компанії: від запуску нових проєктів до фотозвітів про подорожі.

Ілюстрації для новин на Education.ua
8 грудня 2023

На Education є потужна команда Алін, які публікують дуже корисні новини про освіту. Гарному текстовому контенту хотілося підібрати не менш гарний візуальне оформлення. І щоб воно було пізнаване. І щоб робилося не надто довго, бо Аліни працюють швидко. Таким рішенням стали ілюстрації у спільній ізометричній проекції. Вдала метафора, фірмова кольорова схема Education.ua — і от що вийшло!



А останні ілюстрації чекають вас у розділі новин на Education.ua.

Освітнє зимування на Education.ua
8 грудня 2023

Цього року, як і зазвичай, на сайті Education стартувала зимова акція для клієнтів. День взимку коротший, а температура нижча — то ж до зимування треба готуватися. Саме тому в головному графічному образі акції освітяни отримують теплі знижки, типографіка нагадує пухкі кучугури, а геометрично витончені звірі зимують проміж святкових фірмових елементів нашого прекрасного освітнього порталу.

Читати далі →

Education.ua бажає «Щедрого вечора»
1 грудня 2022

Цього року, як і зазвичай, на сайті Education стартувала зимова акція для клієнтів. Ми хотіли додати трохи різдвяного настрою в цей час, тож темою цьогорічної акції став Щедрий вечір. Це свято обросло багатьма традиціями та звичаями, що ми і намагалися передати у графіці до акції, і ось що вийшло.

Читати далі →

Відкривати контакти на Education.ua стало зручніше
30 листопада 2022

Яка була проблема

У нашого «Едіку» існувало непорозуміння: контакти самого ресурсу переглядали більше разів, ніж контакти учбових закладів. І замість того, щоб зв’язуватись безпосередньо до закладу, користувачі дзвонили нашим менеджерам.

Читати далі →

Редизайн Education.ua: як це було
22 квітня 2021

Нещодавно світ побачив оновлений Education.ua. Шок від такої радісної події минув, можна ділитися подробицями процесу. Буде довго, але цікаво :)

Уявіть, перші думки та несміливі підходи до нового дизайну були аж 3 роки тому! І цілих 8 дизайнерів час від часу працювали над цією задачею.

Читати далі →

Уперед і вгору — це про них! Стас Демяник і Настя Рудь
10 березня 2021

Це серія дописів про майже 30 співробітників, які виросли в нашій компанії за останні рік-півтора. Кожному з них ми поставили два питання: які твої якості та які твої навички допомогли тобі вирости? Про це ж запитали у їхніх керівників. 

Дописи виходять раз на тиждень, а останній буде присвячений 7 найпопулярнішим лайфхакам, як вирости в Реакторі :)

Зустрічайте нових героїв!

Читати далі →

Привітання зі святом весни від команди дизайну
6 березня 2020

Міжнародний жіночий день сприймається дуже неоднозначно, але попри всі розбіжності, ми не хотіли залишати жінок без привітань. Чесно кажучи, завдання не з простих, бо дівчат котиками й квіточками вже не здивувати. Хотілось, щоб серед десятків листівок і побажань наше привітання запам’яталося своєю простотою і щирістю, викликало посмішку. Тому звернулися до дитячої творчості, бо що може бути теплішим і від самісінького серця? Що сказати, рученята добре пам’ятають, як малювати чарівних принцес з дитинства :) Додаємо побажання і маємо чудовий лист-привітання:

Читати далі →

Праздник к нам приходит
11 грудня 2019

У кого-то есть традиция с друзьями в баню ходить под Новый год, кто-то подводит итоги и пишет планы на наступающий, а кто-то — дизайнер. У нас все намного интереснее, мы придумываем новогодние оформления для сайтов и акций, участвуем в создании подарков для сотрудников и клиентов и, конечно же, рисуем новогодние открыточки.

Читати далі →

Мы обновили карты на Education.ua
21 серпня 2017

Education.ua — незаменимый помощник для выбора будущего учебного заведения, и поиск на этом сервисе выполняет важнейшую функцию.

На прошлой неделе мы выпустили обновление, в котором была решена глобальная и критическая проблема с картами: ранее они совсем не работали и имели хмурый интерфейс. Теперь у них современный и яркий дизайн, а работают карты на платформе Google Maps.

Также были исправлены проблемы с выводом подсказок и мультиязычностью поиска, а расстояние до учреждений теперь выводится с точностью до 1 метра!

Важные цифры

Результат не заставил себя ждать: посетители стали пользоваться картами чаще на 37-40%.

Итоги

Скоро 1 сентября, и так здорово, что мы успели подготовить данное обновление перед началом учебного года.

Ура!

TRN.ua сегодня исполняется 7 лет!
3 грудня 2015

Еще один год наш любимый TRN.ua провел на просторах тренингового мира. Конечно же, продолжая быть лидером среди аналогичных порталов! 

Читати далі →

← Попередня