Підсумки ініціативи до Дня захисників і захисниць
16 жовтня 2023

«Допомагати людям» — одна з провідних цінностей Реактора, тож ми робимо добрі справи на постійній основі. З початком повномасштабного вторгнення їхня кількість збільшилася в рази, бо зараз ми всією країною працюємо на одну мету — Перемогу України. Про допомогу Work.ua ми розповідаємо у щомісячних звітах на сайті. І все це можливо завдяки нашим неймовірним клієнтам і співробітникам.

Робити донейти вже стало щоденним завданням кожного українця. Але цього року на День захисників і захисниць ми вирішили обʼєднатися і зробити потужний ривок — до свята запустили ініціативу з допомоги військовим.

Про ініціативу

Ми запропонували співробітникам відпрацювати святковий день на користь ЗСУ і перерахувати кошти за один робочий день або іншу посильну суму на допомогу військовим. А щоб помножити цю користь, компанія своєю чергою долучиться до донейтів і подвоїть кожен зроблений внесок. Колеги радо підхопили ініціативу!

Як і кому допомагали 

Свої внески учасники спрямовували як конкретним підрозділам, так і волонтерським фондам, але більшість віддавала перевагу адресній підтримці військових. Співробітники підтримали збори на придбання приладів нічного бачення та тепловізорів, генераторів і зарядних станцій, наповнення для аптечок та тактичного спорядження. Донейтили на придбання і ремонт позашляховиків, автівок швидкої допомоги та кейсеваків. Підтримували внесками реабілітацію й лікування поранених військових.

Результати ініціативи в цифрах

  • 90 учасників взяли участь в ініціативі.
  • 127 внесків було перераховано на потреби військових.
  • Понад 135 тис. грн — загальна сума донейтів від співробітників.
  • Компанія додала до кожного донейту ще подвоєну суму, тож загальний внесок на допомогу склав більш ніж 400 тис. грн!

Зізнаємось чесно, кількість зроблених внесків вразила навіть Відділ фінансів, але, звичайно ж, тільки приємним чином :)

Дякуємо всім, хто долучився до ініціативи ❤️ Дуже приємно усвідомлювати, що ми разом можемо стати потужною силою, яка допоможе нашим військовим швидше досягти найголовнішої мети!

Разом до Перемоги!🇺🇦