Підсумки ініціативи «Допомагати людям»
15 січня

Друзі, 2023 рік добіг свого кінця. Ми вкотре довели свою незламність, стійкість та готовність допомагати одне одному за будь-яких умов. Ми не зупиняємось ні на мить і наша улюблена інціатива «Допомагати людям» стала гарним відображенням того, що ми продовжуємо боротьбу та віримо в Перемогу добра і світла. Тож давайте разом підібʼємо підсумки наших із вами добрих справ.

Про ініціативу

У грудні 2023 року всі співробітники компанії отримали на свої картки по 3 000 грн. Ці гроші кожен із нас міг витратити на будь-яку добру справу на власний розсуд. В ініціативі взяли участь 177 учасників, більшість з яких розділила отриману суму на частини та перерахувала їх на допомогу одразу декільком отримувачам. Якщо підсумувати всі здійснені внески реакторівців у цьому році, то виходить потужна цифра в 372 добрі справи! Тільки уявіть собі, скільки людей отримало таку необхідну зараз підтримку завдяки кожному з нас!

Кому і як допомагали реакторівці

  • У цьому році перше місце за кількістю донейтів зайняла підтримка ЗСУ — 140 перерахунків зробили співробітники на допомогу нашим незламним воїнам. Це були донейти як напряму військовим, так і волонтерам, які проводять збори.
  • Окремо 41 донейт пішли до найбільших благодійних фондів та організацій, що підтримують військових: «Повернись живим», Фонд Сергія Притули та «Спільнота Стерненка». Ще 10 внесків направили до волонтерського медичного батальйону «Госпітальєри», який займається наданням першої медичної допомоги та евакуацією поранених українських воїнів.
  • Також реакторівці підтримали військові збори наших колег Яріка й Артура та здійснили перерахунки для родичів Аліни й Сергія, які зараз знаходяться в гарячих точках — разом було зроблено 39 донейтів.
  • Звичайно, у цей складний час не забували і про наших чотирилапих друзів — 71 внесок пішов на допомогу волонтерам і фондам, що піклуються про тварин. Серед них у цьому році був навіть притулок, який займається порятунком тхорів.
  • На лікування родичів та близьких наших співробітників було направлено 26 донейтів.
  • Не забували і про благодійні фонди та адресну допомогу літнім людям, хворим дітям, людям, чиє здоровʼя постраждало від воєнних дій — загальна кількість таких донейтів склала 35 внесків.
  • Також допомагали з відновленням виробництва м'ясних делікатесів та виробництва води, які постраждали від прильоту ракет, купували мандарини для військових та ляльковий будиночок для дівчинки з Донецької області, підтримували церкву від натиску московського патріархату та традиційно здійснили внесок до української гілки Вікіпедії з вірою в те, що знання обов’язково врятують світ!

Про свої добрі справи ми розповідали в блозі компанії, читати історії одне одного було по-справжньому надихаюче та дуже емоційно! Ось декілька таких коментарів для прикладу:

Як у 2023 році допомагав Реактор

Традиція добрих вчинків у компанії реалізовується не перший рік, адже ми віримо в наші цінності та підтверджуємо їх на ділі. Тож протягом 2023 року Реактор втілив у життя низку важливих проєктів: 

Масштаб добра, яке ми привносимо в цей світ, просто вражає! Дякуємо кожному і кожній, хто взяв участь у проєкті, а також допомагав протягом усього 2023 року. 

Разом ми зможемо все! 💪