23 роки вишиваємо майбутнє разом
12 квітня


...12 квітня 2001 року, 23 роки тому народилася компанія “Реактор”.

Сьогодні це все звучить вже як історія. Історія, яку можна досліджувати, роздивлятися в фотографіях (в кого є доступ на фотостейшн), розбирати на події та спогади, реалізовані проєкти і досягнуті результати.

Так само як інші події, які сталися свого часу в історії України та світу в цей день.

12 квітня — цікавезний день, насправді.

  • 12 квітня 1912 у Львові вперше була складена пластова присяга. І ця подія вважається офіційним початком Пласту, як організації. 
  • 12 квітня 1961 космічний корабель "Восток 1" зробив за 108 хвилин 1 віток навколо Землі. І це був перший вдалий політ людини в Космос, який відкрив нову еру технологій для людства.
  • 12 квітня 1981 відбувся перший пілотований політ за програмою Space Shutlle і ця подія докорінно змінила історію дослідження космосу.
  • 12 квітня 2001 року, розпочала роботу компанія “Реактор”.

Ці та інші історичні події складають певний візерунок Країни та історії, як елементи вишивки, які поєднуються незримими ниточками. Все від чогось почалось. І не завжди цей зв’язок прямий, іноді неочевидний. Та ніщо в нашому світі не виникає з нічого і не зникає нікуди.

Історія Реактору — це ще безліч ниточок у візерунку життя. Ниточок, що поєднують минуле, сучасне і майбутнє. Створюють нашу ДНК.

Реактор народився з мрії. З бажання змінювати світ і робити його краще. Допомагати людям. 

“Коли ми з Артуром думали над назвою, Реактор нам сподобався тим, що реактор як такий — то джерело енергії. І от вже 23 роки він дає енергію для безлічі різних проєктів, які допомагають людям. Це круто, і хочу побажати нам, щоб ця енергія не закінчувалася ніколи”, — згадує співзасновник компанії, Андрій Боровик.

За 23 роки Реактор мав багато досягнень, сміливих рішень та крутих результатів! Сьогодні Реактору 23 і ми продовжуємо будувати, шукаємо нові ідеї, зв’язки, рішення. Вивчаємо те, що було, що вже є, мріяти і створювати майбутнє. Щодня.

До речі, цікавий факт: сьогодні в команді Реактору працюють 9 людей, яким 23 роки, як і Реактору :)
Тож вітаю всіх з днем народження компанії, з новою сторінкою нашої спільної історії!

І продовжуємо рух. Разом! До перемоги! В майбутнє!

Вперед і вгору!


P.S.

Ну добре. А тепер, якщо ти з Реактора, — твоя черга привітань і спогадів :) Пригадаєш, яка ниточка тебе найміцніше пов'язує з Реактором? Що перше приходить на думку? Історія, досягнення чи може фото? Давай, додавай особистого в антропологію цих 23 років. Час привітань та коментів настав!