Тут ми пишемо про все, що відбувається в нашій компанії: від запуску нових проєктів до фотозвітів про подорожі.

Нам 22! З днем народження, Реакторе!
12 квітня 2023

Сьогодні справжній святковий день. У Реактора двадцять другий день народження!

І знаєте, що найголовніше? Що у цей день ми входимо з гордістю за свої досягнення і з впевненістю у майбутньому компанії. Попри все те, що останній рік був найскладнішим в історії України, напевно найважчим для кожного з нас і викликом для компанії. Та ми не просто вистояли, а створили стільки, що нам точно є що відзначити!

Ключові досягнення 22-ого року Реактора

СУН. У нас з’явилась система управління наймом, яка допомагає рекрутерам з операційкою у їх роботі, пришвидшує найм і робить складні речі легшими. Це наша надважлива конкурентна перевага — якщо компанія починає вести базу всіх кандидатів на Ворку, вона вже точно буде з нами завжди. 

В цьому році СУН не тільки народилась, а й суттєво виросла: кастомна воронка найму, призначення зустрічей, швидкокоментарі, нарешті, магічний телепорт! СУН — наймасштабніший і найголовніший проєкт, в якому бере участь майже кожен в компанії.

Впевнене лідерство Work.ua. Ми вибороли лідерство по ключових показниках: відвідуваності, кількості резюме і, найголовніше, по кількості вакансій. Це не просто. Це спільний результат всіх напрямків і кожного дня роботи кожної людини в компанії. Та лідером взагалі бути непросто, особливо в умовах війни.

Допомога ЗСУ. Неймовірна і неоцінена. Щомісяця та щодня. Прибуток як ресурс. Як ресурс у перемогу. Ми постійно підтримуємо зв’язок з військовими й точно знаємо, де та які проблеми невідкладно треба закривати. І продовжуємо щомісяця це робити. І продовжимо далі, доки не переможемо🇺🇦

Сильна команда. Разом ми пережили непрості часи фінансових складнощів, пройшли через скорочення, впорались із вимкненнями електроенергії. Ми продовжували робити те, що вміємо найкраще, навчались новому, швидко адаптувались до змін, багато і напружено працювали та постійно підтримували один одного: словами, обіймами, діями. Ми стали сильніше та заґартованіше. З Education.ua та Ratatype створили Орбіту! Ми надзвичайно багато змогли. І у майбутньому — ми зможемо все! Бо ми справжня крутезна компанія та команда у якої сьогодні день народження!

З днем народження, Реакторе! 

Тримаймо стрій і наближаємо перемогу soon!


P.S.

А яким цей рік був для вас? Що в ньому стало найважливішим, найяскравішим? Чим або ким ви пишаєтесь у Реакторі? Чим вам запам’ятався цей рік з життя компанії? Додавайте коментарі та вітайте один одного тим, що у серці та емоціях.

Оформлення до дня народження Work.ua
31 травня 2022

Зараз дуже непростий час для святкування. Але традиції мають залишатися і життя повинно тривати. Формат цього року змінився. Він став більш стриманим — без конфеті, феєрверків та веселої анімації.

Натомість хотілося зробити акцент на єдності, залученості та підтримці — це було головною ідеєю, яку ми вирішили пронести крізь усі матеріали, пов’язані з днем народження, акцією та мерчем.

Читати далі →

Work.ua — 16 років сміливості
22 травня 2022

Сьогодні, 22 травня Work.ua виповнюється 16 років. Все якось неймовірно співпало і зійшлося в цьому році майже в одну точку: перехід проекта у дорослий вік, війна, найбільші потрясіння для команди і бізнесу. А разом з цим неймовірне відчуття єдності, незламності й впевненості, що ми вистоїмо і переможемо! Це все частинки пазлу — нового майбутнього, що збирається на наших очах. Нових нас, нової Країни.

Традиційно в пості про день народження ми ділилися тим, скільки всього було зроблено та досягнуто за рік. Та зараз інший настрій та думки. Тож не хочеться просто за формою згадувати зроблене. А от трішки задуматися в день народження о сенсах які навколо нас і про майбутнє — ідеальний момент.

Сьогодні лого Work.ua на сайті перетворилося на «Сміливість»

Бо саме вона — «сміливість» вже стала частиною кожного з нас. Навіть не стала, а була, просто зараз ми всі краще починаємо усвідомлювати її.

Сміливість була завжди, як частина ДНК у Work.ua. Бо навіть і з’явився він завдяки «сміливості» — спробувати створити найкращий сайт пошуку роботи в Україні.

Народжувався Work.ua в офісі Реактора, в якому ми зробили дві червоні стіни — і це теж було доволі сміливе рішення. Кожен відвідувач дивувався такому рішенню і ставив під сумнів, а ми навпаки з подвоєною енергією та натхненням працювали. 

А скільки ще потім ми згенерували сміливих ідей та прийняли сміливих рішень, які змінювали ринок та формували тренди — не один десяток, а може й сотень: першими запустили монетизацію вакансій, перестали працювати з МЛМ-никами, перейшли на українську як усталену, заборонили розміщення російським компаніям ще 4 роки тому. Навіть з рекламою ми не боялися експериментів і зняли в одному з роликів засновника Jooble — одного з наших конкурентів.

Сміливість — вона надихає. Вона дає енергію. Вона про розвиток. Вона про допомогу.

Сміливість віддавати

Зараз, коли розпочалася війна ми як і всі українці максимально відчули в собі ще одну сміливість — сміливість віддавати. Звичайно, це сильно відбилося і на всьому, що з першого дня ми всі разом робили в Work.ua.  Ми багато допомагали і віддавали, що могли. Туди, де потрібніше.

Так, ми не мілітарний проект і більшість з нас не знається на військовій справі. Але у свій день народження Work.ua теж «одягнув піксель» і запускає найсміливішу акцію за всі часи — «100% всіх оплат на ЗСУ». Саме так ми вирішили відсвяткувати день народження Work.ua. Запросити всі компанії з якими ми працювали ці 16 років привітати нас покупкою будь-яких послуг,  а ми всі оплати, що отримаємо протягом святкового тижня передамо на допомогу бійцям на фронті (в залежності від того, скільки зберемо ще вирішимо куди та як).

Ось такий він вийшов, 16 день народження Work.ua. 

Вітаємо всіх причетних — всіх, хто робив і робить цей чудовий проект, наших партнерів, друзів, а також, звичайно, всіх клієнтів та користувачів з якими ми були разом ці 16 років.

З днем народження, улюблений Work.ua. 

Ти чудовий і сміливий! І в тебе все буде добре!

Ти Зможеш Все! 

Реакторе, з Днем народження!
12 квітня 2022

Цей день народження ми зустрічаємо під час війни. Йде 48 день з моменту коли росія відкрито вторглася в Україну. Ми пережили шок перших днів і навчилися діяти та жити зовсім в інших умовах. Ми не зламалися, а, навпаки, стали внутрішньо сильнішими, як і вся країна.
Ми знаємо, що обов’язково переможемо, і знаємо, що тепер завжди будемо пам’ятати, хто наш ворог. І це не просто руські чи росія. Це, перш за все, цінності, які зробили їх такими: ненависть до інших, прийняття насилля, відмовчування, відчуття, що людина залежна і нічого не вирішує.

А ми — інші. Ми вільні! В нас є інші цінності — допомагати людям, розвивати найкращі проєкти. Ми — українці. Ми віримо, що кожен може впливати й змінювати світ. І тому двічі варто цінувати все добре, що вдавалося і вдається робити. Ми продовжуємо жити, продовжуємо працювати, волонтерити, допомагати ЗСУ та іншим, хто потребує зараз допомоги. Не дивлячись на війну, ми навіть знову зробили альманах, щоб пам'ятати, скільки всього крутого тільки нашій компанії вдалося зробити лише за рік. Щоб відчути чим живе компанія, чим живемо ми та наші проєкти.  І сьогодні ввечері разом ми відсвяткуємо 21 день народження компанії і пройдемося по сторінках останнього року наче по його мапі! 

Та давайте почнемо святкувати вже зараз :)

Вже, поки йде день, давайте дарувати один одному та Реактору святковий настрій. Давайте разом спробуємо відчути хто ми разом? Які ми? Як пройшов ще один рік нашої прекрасної компанії? 21 рік — рік остаточного дорослішання.

Давайте кожен, хто хоче в коментарях поділіться одною чи двома найемоційнішими фото з життя вас, команди і компанії цього року. Можна фото, а можно і просто дописом-вітанням з тим, яким для вас був цей рік? Хто з колег приємно здивував і чим вразив? Як відчуваєте. Так разом ми точно ще краще згадаємо та відчуємо. Яким він був, цей рік? Чим запам'ятався?

Ми вистоїмо, переможемо і продовжимо свій шлях. Шлях у майбутнє, шлях розвитку і розбудови. І компанії, і Країни.

Дякую всім, хто пройшов цей рік з компанією і приніс частинки себе в спільний результат та атмосферу.

З днем народження, Реакторе!

Cім поверхів "Реактора", мільйони подарунків, душевність і мед — Антон Півень, 10 років у компанії
20 серпня 2021

Людина посмішка, людина душа, чіпідейл в одному флаконі, що завжди готовий допомогти майже кожному і в усьому, перфікціоніст 80-го левелу та разом з тим найдобріша людина в світі — Антон Півень. Десять років у Реакторі. 🔥

Антон – це уособлення цінностей Реактора. Він про «добре або ніяк» і «весело та цікаво», постійно використовує «прибуток як ресурс» щоб компанія рухалася «вперед та вгору» може і «послухати і поговорити», завжди намагається знайти варіанти, щоб зробити «більше меншими засобами».

Читати далі →

Святкування 15-річчя Work.ua: рок, п'ятнашки й два торти
2 червня 2021

22 травня Work.ua виповнилося 15 років. Співробітники, колишні й нинішні, їхні друзі та близькі, клієнти та партнери проєкту забралися високо — на дах Мост-Сіті Центру у Дніпрі, щоб привітати іменинника і послухати рок-хіти у виконанні оркестру Résonance. Але про все по черзі. Приготуйтеся, буде багато букв, світлин і класне відео.

Читати далі →

З днем народження, Work.ua!
22 травня 2021

Сьогодні нашому флагманському проєкту, сайту з пошуку роботи № 1 в Україні Work.ua виповнилося 15 років.

У такий день хочеться згадати й про місію, згідно з якою ми прагнемо надавати найкращий сервіс пошуку роботи, щоб допомагати людям бути щасливішими та розвивати Україну. Й про досягнення, такі як понад 3 млн резюме, 90+ тисяч вакансій, мобільний застосунок, зручна функціональність тощо. Й про команду, яка все це створила, підтримує та розвиває.

Й навіть про те, що 15 років — це дуже серйозний вік для бізнесу. Світові дослідження показують, що лише 10% компаній залишаються у більш-менш стабільному стані після 10 років існування. А Work.ua не просто стабільний проєкт, а проєкт, який успішно розвивається з року в рік. Але хто ж говорить про такі серйозні речі у день народження? :)

Work.ua — ти диво дивне. Ти не просто найкрутезніший сайт з пошуку роботи, ти — найкрутезніша у світі команда. Ти — найчудовіші проєкти, задачі, корпоративи, найкосмічніший космос (if you know what I mean). Любимо тебе, радіємо, що разом. Уперед та вгору до наступної п’ятнадцятки, двадцятки, а може й сотні!

Зі святом!

За лаштунками дня народження Work.ua
28 травня 2020

Work.ua відсвяткував своє чотирнадцятиріччя, на сайті було яскраве оформлення, а роботодавці ще й досі можуть скористатися святковою знижкою на послуги. За цим стояла злагоджена робота великої команди, покажемо вам, як саме готувалися до свята дизайнери.

Читати далі →

Щаслива тринадцятка: Work.ua тепер тінейджер, вітаємо з днем народження!
22 травня 2019

Любий Ворку, сьогодні, у твоє 13-річчя, захотілося написати тобі листа.

Ти вже такий великий, і робиш речі, які важко назвати бізнесом чи роботою. Ти піклуєшся про інших, розумієш їхні потреби, робиш усе, що від тебе залежить, аби полегшити життя українцям та зробити їх щасливішими. Ти не просто керуєшся емоціями, в тебе є серйозна та конкретна місія, принципи та шлях, яким ти йдеш.

Ти підбадьорюєш, підтримуєш, допомагаєш. Ти створюєш простір, який значно більший за сайт пошуку роботи. Крім того, ти об’єднуєш. Кращих людей, кращі ідеї, кращих партнерів. Ти такий дорослий і самостійний, що твої батьки-засновники вже не бояться давати тобі все більше свободи. А ми, твоя вірна команда, завжди готові простягти руку допомоги та підтримати кожне рішення.

13 років — це дуже відповідальний вік. 13 років постійної роботи, вдосконалень, першості та впевненості, що завжди треба йти уперед та догори, ніколи не спиняючись. Дякуємо, що надихаєш. Дякуємо, що підтримуєш. Дякуємо твоїм двом головним «А» та кожному з нас.

Впевнені, ми робимо правильні речі, йдемо в правильному напрямку, вибираємо правильні стратегії та будуємо правильне майбутнє.

Дорослішай, мужнішай, розвивайся. Многая літа, тінейджере!

Твоя команда.

P.S. Друзі, приєднуйтеся до привітань. Пишіть свої листи нашому Ворку у соцмережах, а також читайте про головні досягнення Work.ua в новині на сайті. І нехай усе будет Work! :)

Реактору виповнилося 18 років!
12 квітня 2019

Інколи цей факт сприймається абсолютно реальним. Так, компанія заснована у 2001 році і їй сьогодні 18 років. А інколи звучить майже фантастичним, коли думаєш, скільки всього відбулося за цей час, і якою вона стала.

Та ще більше вражає те, як все продовжується. Якщо пригадати, що відбулося в компанії тільки за останній рік, і спробувати висловити це декількома словами, то це точно був рік найшвидшого росту і найзначнішої трансформації за всю історію.

Реактор ніби відчував, що ось-ось виповнюється 18 і треба добре підготуватися до остаточного переходу у доросле життя.

Як Реактор готувався до повноліття

  • Чисельно та структурно: за рік компанія збільшилась майже у 2 рази, і нас стало більше ніж дві сотні. В нас з’явились генеральний та комерційний директори, сформувався і почав зростати відділ маркетингу, крім сузір’їв з’явилися галактики, і значно переформатувалася структура відділів, а офіс виріс ще на 4 поверхи!
  • Комерційно і продуктово: за рік кількість клієнтів Work.ua збільшилася у 2 рази, і тепер це понад 80 тис. компаній! Ми також неодноразово довели, що Work.ua — номер один, коли першими запускали нові можливості, такі як геопошук, статистика зарплат, англійська версія. Зміцнились Education.ua та TRN.ua, а Ratatype заговорив ще на чотирьох нових мовах.
  • Ідеологічно і ціннісно: ми написали книжку новачка про історію компанії, наші проекти, цінності, культуру і принципи роботи; сформулювали оновлену місію Work.ua і донесли її до кожного. А ще перевели Work.ua на українську як усталену, у чому проявили свій дух і показали приклад для інших.
  • Енергетично і духовно: так, крім роботи ми ще й чудово проводили час — весело та цікаво. На корпоративах і внутрішніх клубах від бігу до читання.

Це був неймовірний рік! І ніби у подарунок на честь 18-річчя Реактора ми запустили наймасштабнішу рекламну кампанію Work.ua, ще раз говорячи і самим собі, і кожному в Україні: «ТАКАМОН! Ти зможеш все!».

Сьогодні Реактор остаточно став дорослим — міцнішим, успішнішим, багатшим та гармонійнішим. А разом з ним і кожен з нас. І це те, що ми зробили всі разом. Кожен, хто працював в компанії, зробив свій внесок у прекрасні результати і можливості йти разом далі вперед та вгору!

Зі святом всіх! З Днем народження, Реактор!

P.S. До речі, за результатами року ми знову випустили річний альманах про життя та досягнення Реактора 2018-2019 з деталями та крутими фоточками.

← Попередня