Тут ми пишемо про все, що відбувається в нашій компанії: від запуску нових проєктів до фотозвітів про подорожі.

Підсумки ініціативи «Допомагати людям»
15 січня

Друзі, 2023 рік добіг свого кінця. Ми вкотре довели свою незламність, стійкість та готовність допомагати одне одному за будь-яких умов. Ми не зупиняємось ні на мить і наша улюблена інціатива «Допомагати людям» стала гарним відображенням того, що ми продовжуємо боротьбу та віримо в Перемогу добра і світла. Тож давайте разом підібʼємо підсумки наших із вами добрих справ.

Читати далі →

Гнучка воронка найму
22 березня 2023

Частині роботодавців, що користуються нашою системою управління наймом (СУН або ж ATS), не вистачало можливості налаштувати воронку найму для власних потреб. Тож ми вирішили їм посприяти та запровадити такий функціонал.

Читати далі →

Підретинка логотипів
27 лютого 2023

Нещодавно ми підретинели логотипи компаній на головній Work.ua. Ця сторінка найчастіше зустрічає наших користувачів, тому важливо, щоб вона виглядала якнайкраще.

На перший погляд все виглядає доволі просто, що може бути складного у зміні одних зображень на інші. Проте це далеко не так, потрібно було врахувати багато нюансів та нічого не зламати.

Як результат, власники ретина моніторів та смартфонів більше не будуть страждати від недостатньо чіткого зображення. Насправді, це не єдиний плюс цього оновлення. Дизайнери будуть витрачати меньше часу на підготовку логотипа, адже потрібно лише одне зображення, замість двох.

Зміни у верхній частині результатів пошуку на стороні шукача
16 грудня 2022

Результати пошуку — це найголовніший розділ на Work.ua. З цією сторінкою на сайті або екраном в застосунку користувачі стикаються найчастіше. Тому ми намагаємося змінювати її обережно та через АБ-тестування.

Читати далі →

Приховування вакансій з результатів пошуку
2 грудня 2022

Цього року ми приділяли увагу покращенню рекомендування вакансій шукачам та персоналізації видачі пошукових результатів. Одна з типових практик покращення видачі — це можливість прибрати результати, які не відповідають потребам або не цікаві.

Читати далі →

Графіки для дослідження ринку праці
23 листопада 2022

Колись ми робили підхід до оновлення діаграм. Зробили шаблон, прискорили їх створення у багато разів. Створення такої діаграми стало займати не більш як 2 хвилини. Це лягло в основу наступних подібних задач.

Читати далі →

Як ми переробили шаблони для публікації в соціальні мережі
17 листопада 2022

Минулого разу ми робили перший підхід до дизайну шаблонів для публікації в соціальні мережі Work.ua. Ми розповідали про це раніше.

Читати далі →

Альманах 2022 та оновлення на сайті Реактора
19 квітня 2022

Традиційно до дня народження Реактора ми робимо дві речі — оновлюємо сайт, додаємо функціональність, якої нам не вистачає або яка нас буде радувати, та збираємо альманах — дайджест того, як пройшов наш рік.

Цього разу ми обрали за тему подорожі або просто шлях. Це мапи, топографічні помітки, маршрути й таке інше. Компанія дотримується свого курсу, розвивається. Це надихнуло нас на таку аналогію. Розповідаємо про наш шлях уперед та вгору.

Альманах в електроному форматі можна завантажити за посиланням або натиснувши на картинку. Друкована версія чекає на вас в офісі компанії, на ресепшені. Приходьте та запитуйте обов’язково!

📕 Завантажити альманах 2022

Читати далі →