Тут ми пишемо про все, що відбувається в нашій компанії: від запуску нових проєктів до фотозвітів про подорожі.

Синхронізація кольорів, дизайн + фронтенд
23 червня 2023

Нещодавно ми зайнялись синхронізацією кольорів між дизайном і фронтендом. Це допомагає зменшити можливість непорозумінь і помилок у комунікації між дизайнерами та розробниками. Використання однакового неймінгу спрощує обмін ідеями і прискорює роботу.

Читати далі →

Оновлення лендингу системи управління наймом
30 травня 2023

Майже рік тому з'явилась перша версія лендингу для системи управління наймом (СУН) від Work.ua. Це була своєрідна інструкція щодо використання СУН. З часом ми додавали нові функції, відповідно розширювали розділи на лендингу, і згодом він став схожим на мінікнижку. Був ну дуууже великим 📖

Тож настав час переробити структуру, зосередитись на ключових перевагах системи й продемонструвати роботодавцям, чому наша СУН є найкращою. Бо саме вона допомагає ефективно керувати вакансіями та кандидатами, скорочує час пошуку працівників і підвищує якість найму.

Як все почалося і як з цих начерків ми створили неймовірний лендинг — розповідаю 😍


Читати далі →

Гнучка воронка найму
22 березня 2023

Частині роботодавців, що користуються нашою системою управління наймом (СУН або ж ATS), не вистачало можливості налаштувати воронку найму для власних потреб. Тож ми вирішили їм посприяти та запровадити такий функціонал.

Читати далі →

Підретинка логотипів
27 лютого 2023

Нещодавно ми підретинели логотипи компаній на головній Work.ua. Ця сторінка найчастіше зустрічає наших користувачів, тому важливо, щоб вона виглядала якнайкраще.

На перший погляд все виглядає доволі просто, що може бути складного у зміні одних зображень на інші. Проте це далеко не так, потрібно було врахувати багато нюансів та нічого не зламати.

Як результат, власники ретина моніторів та смартфонів більше не будуть страждати від недостатньо чіткого зображення. Насправді, це не єдиний плюс цього оновлення. Дизайнери будуть витрачати меньше часу на підготовку логотипа, адже потрібно лише одне зображення, замість двох.

Стаття Андрія Кадацького про курс з Flutter уже на dou.ua!
17 січня 2023

Наш Senior Flutter розробник Андрій не тільки провів чудовий курс для початківців у Flutter, а й написав про нього не менш чудову статтю на Dou.ua 💪

Читати далі →

Призначення зустрічей у системі управління наймом Work.ua
9 січня 2023

Щодня ми працюємо над тим, щоб Work.ua ставав зручнішим як для шукачів, так й для роботодавців. Тому в систему управління наймом (СУН — це власна ATS Work.ua) додали нову функцію — призначення зустрічей. Роботодавець зможе призначати зустріч з кандидатом, не виходячи з Work.ua!

Читати далі →

Дизайн лендингу про систему управління наймом Work.ua
5 січня 2023

Цього року перед запуском системи управління наймом ми зробили лендинг, для того щоб краще познайомити користувачів із новим продуктом.

В інтернеті ще не вигадали чогось зрозумілішого за скролінг. Тому ми вирішили не використовувати дивні переходи між інформаційними блоками, а передали інформацію послідовно.

Читати далі →

Зміни у верхній частині результатів пошуку на стороні шукача
16 грудня 2022

Результати пошуку — це найголовніший розділ на Work.ua. З цією сторінкою на сайті або екраном в застосунку користувачі стикаються найчастіше. Тому ми намагаємося змінювати її обережно та через АБ-тестування.

Читати далі →

Приховування вакансій з результатів пошуку
2 грудня 2022

Цього року ми приділяли увагу покращенню рекомендування вакансій шукачам та персоналізації видачі пошукових результатів. Одна з типових практик покращення видачі — це можливість прибрати результати, які не відповідають потребам або не цікаві.

Читати далі →

Графіки для дослідження ринку праці
23 листопада 2022

Колись ми робили підхід до оновлення діаграм. Зробили шаблон, прискорили їх створення у багато разів. Створення такої діаграми стало займати не більш як 2 хвилини. Це лягло в основу наступних подібних задач.

Читати далі →

← Попередня