Тут ми пишемо про все, що відбувається в нашій компанії: від запуску нових проєктів до фотозвітів про подорожі.

День вишиванки в Реакторі 2023 💙💛
18 травня 2023

Восьмий рік поспіль продовжуємо чудову традицію. Цей день є символом нашої культури та національної єдності. При цьому нам вдалося поєднати як онлайн, так і офлайн версії. Ви тільки подивіться, які всі вродливі! Скоріш тисніть ваші лайки, коментуйте та діліться у соціальних мережах :)

Оформлення до дня народження Work.ua
31 травня 2022

Зараз дуже непростий час для святкування. Але традиції мають залишатися і життя повинно тривати. Формат цього року змінився. Він став більш стриманим — без конфеті, феєрверків та веселої анімації.

Натомість хотілося зробити акцент на єдності, залученості та підтримці — це було головною ідеєю, яку ми вирішили пронести крізь усі матеріали, пов’язані з днем народження, акцією та мерчем.

Читати далі →

Work.ua — 16 років сміливості
22 травня 2022

Сьогодні, 22 травня Work.ua виповнюється 16 років. Все якось неймовірно співпало і зійшлося в цьому році майже в одну точку: перехід проекта у дорослий вік, війна, найбільші потрясіння для команди і бізнесу. А разом з цим неймовірне відчуття єдності, незламності й впевненості, що ми вистоїмо і переможемо! Це все частинки пазлу — нового майбутнього, що збирається на наших очах. Нових нас, нової Країни.

Традиційно в пості про день народження ми ділилися тим, скільки всього було зроблено та досягнуто за рік. Та зараз інший настрій та думки. Тож не хочеться просто за формою згадувати зроблене. А от трішки задуматися в день народження о сенсах які навколо нас і про майбутнє — ідеальний момент.

Сьогодні лого Work.ua на сайті перетворилося на «Сміливість»

Бо саме вона — «сміливість» вже стала частиною кожного з нас. Навіть не стала, а була, просто зараз ми всі краще починаємо усвідомлювати її.

Сміливість була завжди, як частина ДНК у Work.ua. Бо навіть і з’явився він завдяки «сміливості» — спробувати створити найкращий сайт пошуку роботи в Україні.

Народжувався Work.ua в офісі Реактора, в якому ми зробили дві червоні стіни — і це теж було доволі сміливе рішення. Кожен відвідувач дивувався такому рішенню і ставив під сумнів, а ми навпаки з подвоєною енергією та натхненням працювали. 

А скільки ще потім ми згенерували сміливих ідей та прийняли сміливих рішень, які змінювали ринок та формували тренди — не один десяток, а може й сотень: першими запустили монетизацію вакансій, перестали працювати з МЛМ-никами, перейшли на українську як усталену, заборонили розміщення російським компаніям ще 4 роки тому. Навіть з рекламою ми не боялися експериментів і зняли в одному з роликів засновника Jooble — одного з наших конкурентів.

Сміливість — вона надихає. Вона дає енергію. Вона про розвиток. Вона про допомогу.

Сміливість віддавати

Зараз, коли розпочалася війна ми як і всі українці максимально відчули в собі ще одну сміливість — сміливість віддавати. Звичайно, це сильно відбилося і на всьому, що з першого дня ми всі разом робили в Work.ua.  Ми багато допомагали і віддавали, що могли. Туди, де потрібніше.

Так, ми не мілітарний проект і більшість з нас не знається на військовій справі. Але у свій день народження Work.ua теж «одягнув піксель» і запускає найсміливішу акцію за всі часи — «100% всіх оплат на ЗСУ». Саме так ми вирішили відсвяткувати день народження Work.ua. Запросити всі компанії з якими ми працювали ці 16 років привітати нас покупкою будь-яких послуг,  а ми всі оплати, що отримаємо протягом святкового тижня передамо на допомогу бійцям на фронті (в залежності від того, скільки зберемо ще вирішимо куди та як).

Ось такий він вийшов, 16 день народження Work.ua. 

Вітаємо всіх причетних — всіх, хто робив і робить цей чудовий проект, наших партнерів, друзів, а також, звичайно, всіх клієнтів та користувачів з якими ми були разом ці 16 років.

З днем народження, улюблений Work.ua. 

Ти чудовий і сміливий! І в тебе все буде добре!

Ти Зможеш Все! 

Реактор на зв'язку у вишиванках 2022 💙💛
19 травня 2022

Уже сьомий рік поспіль продовжуємо чудову традицію. Цього року знову зустрілися у зумі, але дуже сподіваємося на скору зустріч всією командою в офлайні. Також частинка реакторівців сьогодні зібралася в офісі в Дніпрі й передала свій привіт. 

Кажуть, що вишиванка — то духовна броня нашого народу. Що ж, вона сьогодні з нами, як і віра у перемогу та наші ЗСУ, а також у силу неймовірної української культури 🇺🇦

Читати далі →

Альманах 2022 та оновлення на сайті Реактора
19 квітня 2022

Традиційно до дня народження Реактора ми робимо дві речі — оновлюємо сайт, додаємо функціональність, якої нам не вистачає або яка нас буде радувати, та збираємо альманах — дайджест того, як пройшов наш рік.

Цього разу ми обрали за тему подорожі або просто шлях. Це мапи, топографічні помітки, маршрути й таке інше. Компанія дотримується свого курсу, розвивається. Це надихнуло нас на таку аналогію. Розповідаємо про наш шлях уперед та вгору.

Альманах в електроному форматі можна завантажити за посиланням або натиснувши на картинку. Друкована версія чекає на вас в офісі компанії, на ресепшені. Приходьте та запитуйте обов’язково!

📕 Завантажити альманах 2022

Читати далі →

Зроби мені хіп, зроби мені хоп: як ми тусанули на зимовому корпоративі
13 січня 2022

Йоу, йоу, йоу, друзі! У Реакторі відгримів зимовий корпоратив — яскрава хіп-хоп-паті, а це означає, що ви читаєте звітний допис, в якому будуть фото, відео та неповторна атмосфера. Летс мейк сам нооойс! 

Читати далі →

Незалежна листівка
28 серпня 2021

30 років — класний вік. Саме час по-справжньому відчути свою незалежність, прийняти недоліки, почати щиро пишатися сильними рисами й бадьоро ставитися до складнощів. 

У вівторок ми святкували День Незалежності України й створили маленьку, але незалежну листівку. Ми дуже хочемо, друзі, щоб вона була лагідним нагадуванням про те, що вивчати себе і світ навколо — захопливо.

Нам з вами дуже пощастило з можливістю досліджувати Незалежну, не змарнуйте її 💙💛

Суцільна алоха: як Реактор відзначав 20-річчя на гавайській тусі 🏝
28 липня 2021

20 років тому гавайські боги передбачили, що одного дня на Острові з’являться неймовірні люди, які рухаються тільки вперед і вгору, й привезуть з собою джерело справжнього свята, цілий Реактор, сила якого зрівняється хіба що з силою великого вулкана Кілауеа. Пророцтво справдилося!

10 липня команда Реактора прибула на дніпровський Ostrov River Club, щоб вперше за довгий час зібратися всім колективом в офлайні (Нарешті!), відгуляти літній корпоратив та відзначити неабияку дату — 20 років від створення компанії 🥳

Гостей зустріли місцеві жителі, які за давньою гавайською традицією привітали їх леями — намистом з квітів 🌺 Так почалася наша гавайська туса — луау, сповнена веселощів та релаксу. 

Читати далі →

З днем народження, Work.ua!
22 травня 2021

Сьогодні нашому флагманському проєкту, сайту з пошуку роботи № 1 в Україні Work.ua виповнилося 15 років.

У такий день хочеться згадати й про місію, згідно з якою ми прагнемо надавати найкращий сервіс пошуку роботи, щоб допомагати людям бути щасливішими та розвивати Україну. Й про досягнення, такі як понад 3 млн резюме, 90+ тисяч вакансій, мобільний застосунок, зручна функціональність тощо. Й про команду, яка все це створила, підтримує та розвиває.

Й навіть про те, що 15 років — це дуже серйозний вік для бізнесу. Світові дослідження показують, що лише 10% компаній залишаються у більш-менш стабільному стані після 10 років існування. А Work.ua не просто стабільний проєкт, а проєкт, який успішно розвивається з року в рік. Але хто ж говорить про такі серйозні речі у день народження? :)

Work.ua — ти диво дивне. Ти не просто найкрутезніший сайт з пошуку роботи, ти — найкрутезніша у світі команда. Ти — найчудовіші проєкти, задачі, корпоративи, найкосмічніший космос (if you know what I mean). Любимо тебе, радіємо, що разом. Уперед та вгору до наступної п’ятнадцятки, двадцятки, а може й сотні!

Зі святом!

Нам 20 років
12 квітня 2021

Якщо для людини 20 років — це розквіт сил, то для компанії вже можна було б і стомитися. Втім Реактор більше схожий на людину, і наразі за ці роки ми стали міцнішими, продуктивнішими та розумнішими. Не зважаючи на те, що минулий рік був, м’яко кажучи, непростим, ми зробили в ньому більше, ніж у будь-який інший. Гортаючи сторінки нашого блогу, у цьому легко можна переконатися. А останній рік у вигляді щоденника чекає читачів у щорічному альманасі. Користуючись нагодою, хочеться подякувати усім, хто зробив цей ювілей можливим, та ще й з такими результатами.

Але що найголовніше — ми й не думаємо спинятися. Головне ще попереду, і не можна дочекатися, щоб порадувати наших користувачів тим новим, що ми замислили, над чим вже працюємо і ще будемо працювати.

Уперед і вгору, Реакторе!

← Попередня