Тут ми пишемо про все, що відбувається в нашій компанії: від запуску нових проєктів до фотозвітів про подорожі.

Видатні жінки та жодної мімози, або Підготовка дизайнерів до 8 Березня
16 березня 2021

Здається, тільки вчора ми показували вам, як вітаємо жінок зі святом весни, і ось знову! Мабуть, так працює магія карантину — час летить неймовірно швидко. Цьогорічні привітання вже відгриміли, тож час показати, скільки всього наробив відділ дизайну, щоб гриміло ще гучніше.

Важлива складова підготовки до свята — лист, який отримують жінки від Work.ua. Торік ми відмовилися від котиків-букетиків на користь дитячої творчості. Отримали багато приємних відгуків від користувачів.

Наша аудиторія достатньо вибаглива, тому цього року ми теж не наважилися відправляти мімозу. Нам хотілося надихати та підтримувати. Тому на ілюстрації з’явилися видатні жінки, які нагадують про жіночу силу і талант. А чарівниці з відділу контенту доповнили зображення влучним побажанням.

Читати далі →

Як ми придумали та зробили теплі й душевні новорічні листівки від Work.ua
6 січня 2021

Коли вже закінчилася святкова метушня, можна видихнути та спокійно розказати, як ми готувалися до новорічних привітань наших клієнтів. Вже всі побачили наші крутезні листівки, тож тепер вмощуйтесь зручніше, заварюйте чайок і дізнавайтеся історію їхнього створення.  


Читати далі →

Новорічні подарунки Реактора v2020
30 грудня 2020

Минулого понеділка під ялинкою в офісі та у багажниках двох червоних оленів Діда Мороза з’явилися подарунки для реакторівців.

Читати далі →

А ми тут офіс прикрасили, або Свято наближається
15 грудня 2020

Цього року нам так не вистачає новорічної магії. Місто вже поступово готується до зимових свят, подумки ми все частіше наспівуємо різдвяні колядки, а Coca-Cola з Pfizer вирішують, чиї машини будуть катати Діда Мороза. Ви розумієте, про що я ;)

Ми теж не встояли та прикрасили офіс, попри те, що зараз мало людей до нього навідуються.

І тепер на кожному поверсі є трошки свята: сотні новорічних прикрас звисають з чорної штуки під стелею в довгих коридорах, а на кухнях оселився дух різдва, ув'язнений у баночках. Але головний наголос ми зробили там, де щодня проходить кожен відвідувач офісу — на вході.

Читати далі →

Як ми створювали дизайн пінів-прапорців 💙💛
25 серпня 2020

Минулого року Реактор перебував у пошуку ідеальних пінів-прапорців, які мали б стати подарунком до Дня незалежності України. Але виявилося, що знайти піни, які б виглядали акуратно і стильно — задача із зірочкою. За доброю традицією, задачі із зірочкою — улюблені у Реакторі. Саме тому цього року ми вирішили самотужки створити пін-прапорець, який буде приємно мати у колекції.

Читати далі →

За лаштунками дня народження Work.ua
28 травня 2020

Work.ua відсвяткував своє чотирнадцятиріччя, на сайті було яскраве оформлення, а роботодавці ще й досі можуть скористатися святковою знижкою на послуги. За цим стояла злагоджена робота великої команди, покажемо вам, як саме готувалися до свята дизайнери.

Читати далі →

Work.ua 14 років — вітаємо зі святом!
22 травня 2020

14 років тому двоє друзів запустили український сайт з пошуку роботи. Сьогодні понад 200 хлопців та дівчат, об’єднаних однією місією, роблять усе, щоб цей сайт залишався номером один.

День народження Work.ua — особливе свято для команди. Для тих, хто за одну добу запускає новий розділ на сайті. Для тих, хто робить найкрутіший застосунок для пошуку роботи. Тих, хто може за рік написати стільки статей та новин, що вистачило б на два томи енциклопедії. Тих, хто за один місяць надає стільки телефонних консультацій, що можна було б розмовляти 300 днів безперервно. Тих, хто ніколи не зупиняється на результаті «нормально». Хто звик робити добре. Хто йде лише уперед та вгору.

Зазвичай в цей день ми згадуємо усі свої досягнення та звершення за минулий рік. І нам справді є що згадати. Бо ми робимо так багато й часом так швидко, що іноді здається, що все виходить саме собою, наче в талановитих еквілібристів — ну що тут складного, людина просто тримає рівновагу. Проте насправді за кожним релізом стоїть велика командна робота. За кожним «Доброго дня, вас вітає Work.ua» стоїть команда.

Друзі, ми вітаємо кожного з вас. Дякуємо за вашу роботу та відданість справі. За готовність робити добре, за чесність, за прагнення допомагати користувачам та один одному, за вміння слухати й говорити, за вашу роботу, підтримку та посмішки.

Знаємо, що «Надавати найкращий сервіс пошуку роботи, щоб допомагати людям бути щасливішими та розвивати Україну» — не просто слова для кожного з нас, а місія, що надихає перевершувати самих себе, очікування клієнтів та завжди залишатися номером один.

Ми дивні. Ми педанти. Ми за досконалість. Ми не приймаємо жодних напіврезультатів. Іноді ми так багато працюємо, іноді втомлюємося, іноді зупиняємося, щоб зробити новий крок. Часом знаходимо відповіді там, де й не шукали. Проте головне, що ми команда. Команда, яка робить справжні дива.

Зі святом, любі! З 14-річчям Work.ua. Найцікавіше ще попереду!

Дев’яяяяяяяяяяятнадцять! З днем народження, Реакторе!
12 квітня 2020

Отже, 19. Сьогодні наш іменинник став дорослішим ще на один рік. І рік цей, я вам скажу, був ого-го! Після нього вже не хочеться називати Реактор хлопчиком та розповідати, як він ріс, ріс і виріс. Він мужній, він сильний, він — це ми. Це команда. І її життя 2019-2020 вкладається в 100 дієслів, за допомогою яких ми розповімо, що робили. Поїхали!

Цього року ми:

І головне — ми діяли. Бо ми були, і ми будемо. Разом.

А ще знаєте, що ми завжди будемо робити? Творити! Бо що то за Реактор, якщо без креативу. І ми таки накреативили. 

Наш відділ дизайну запрошує до перегляду авторської галереї витворів сучасного мистецтва:

Усі ці шедеври були створені нашими талановитими дизайнерами. Вибирайте, який з творів подобається вам найбільше та діліться ним у соціальних мережах. Подобаються усі? Не стримуйте себе :)

І, звісно, подарунки! Традиційний, новенький, свіженький Альманах 2019-2020 — до вашої увааааги! Насолоджуйтеся, друзі!

І пам’ятайте, хоч зараз ми не разом. Хоч ми не можемо обійнятися та привітати один одного особисто, це також мине. І коли ми нарешті зустрінемося, ох нехай тримається той офіс, що вже забув наш регіт та жарти :)

З днем народження, Реакторе. Ти є любов ❤️

Привітання зі святом весни від команди дизайну
6 березня 2020

Міжнародний жіночий день сприймається дуже неоднозначно, але попри всі розбіжності, ми не хотіли залишати жінок без привітань. Чесно кажучи, завдання не з простих, бо дівчат котиками й квіточками вже не здивувати. Хотілось, щоб серед десятків листівок і побажань наше привітання запам’яталося своєю простотою і щирістю, викликало посмішку. Тому звернулися до дитячої творчості, бо що може бути теплішим і від самісінького серця? Що сказати, рученята добре пам’ятають, як малювати чарівних принцес з дитинства :) Додаємо побажання і маємо чудовий лист-привітання:

Читати далі →

Илон Маск оценил: как прошел новогодний корпоратив Реактора 2020
21 січня 2020

25 декабря сотрудники Реактора перевоплотились в самых настоящих изобретателей. А все потому, что мы решили провести корпоратив в стиле «Як тєбє такоє, Ілон Маск?». Вызов был принят, поэтому зал Дома Пчелкина наполнился гениями разных эпох и миров.

Мария Склодовская-Кюри блистала на танцполе, Жак-Ив Кусто погружался в увлекательный квиз, разрушители мифов научным путем доказали крутость фотозоны, созданной Антоном Поляковым и Андреем Боровиком, а Гаечка конструировала веселые тосты.

Читати далі →

← Попередня Наступна