Тут ми пишемо про все, що відбувається в нашій компанії: від запуску нових проєктів до фотозвітів про подорожі.

Підсумки ініціативи «Допомагати людям»
15 січня

Друзі, 2023 рік добіг свого кінця. Ми вкотре довели свою незламність, стійкість та готовність допомагати одне одному за будь-яких умов. Ми не зупиняємось ні на мить і наша улюблена інціатива «Допомагати людям» стала гарним відображенням того, що ми продовжуємо боротьбу та віримо в Перемогу добра і світла. Тож давайте разом підібʼємо підсумки наших із вами добрих справ.

Читати далі →

Підсумки ініціативи до Дня захисників і захисниць
16 жовтня 2023

«Допомагати людям» — одна з провідних цінностей Реактора, тож ми робимо добрі справи на постійній основі. З початком повномасштабного вторгнення їхня кількість збільшилася в рази, бо зараз ми всією країною працюємо на одну мету — Перемогу України. Про допомогу Work.ua ми розповідаємо у щомісячних звітах на сайті. І все це можливо завдяки нашим неймовірним клієнтам і співробітникам.

Робити донейти вже стало щоденним завданням кожного українця. Але цього року на День захисників і захисниць ми вирішили обʼєднатися і зробити потужний ривок — до свята запустили ініціативу з допомоги військовим.

Про ініціативу

Ми запропонували співробітникам відпрацювати святковий день на користь ЗСУ і перерахувати кошти за один робочий день або іншу посильну суму на допомогу військовим. А щоб помножити цю користь, компанія своєю чергою долучиться до донейтів і подвоїть кожен зроблений внесок. Колеги радо підхопили ініціативу!

Як і кому допомагали 

Свої внески учасники спрямовували як конкретним підрозділам, так і волонтерським фондам, але більшість віддавала перевагу адресній підтримці військових. Співробітники підтримали збори на придбання приладів нічного бачення та тепловізорів, генераторів і зарядних станцій, наповнення для аптечок та тактичного спорядження. Донейтили на придбання і ремонт позашляховиків, автівок швидкої допомоги та кейсеваків. Підтримували внесками реабілітацію й лікування поранених військових.

Результати ініціативи в цифрах

  • 90 учасників взяли участь в ініціативі.
  • 127 внесків було перераховано на потреби військових.
  • Понад 135 тис. грн — загальна сума донейтів від співробітників.
  • Компанія додала до кожного донейту ще подвоєну суму, тож загальний внесок на допомогу склав більш ніж 400 тис. грн!

Зізнаємось чесно, кількість зроблених внесків вразила навіть Відділ фінансів, але, звичайно ж, тільки приємним чином :)

Дякуємо всім, хто долучився до ініціативи ❤️ Дуже приємно усвідомлювати, що ми разом можемо стати потужною силою, яка допоможе нашим військовим швидше досягти найголовнішої мети!

Разом до Перемоги!🇺🇦

Оновлення лендингу системи управління наймом
30 травня 2023

Майже рік тому з'явилась перша версія лендингу для системи управління наймом (СУН) від Work.ua. Це була своєрідна інструкція щодо використання СУН. З часом ми додавали нові функції, відповідно розширювали розділи на лендингу, і згодом він став схожим на мінікнижку. Був ну дуууже великим 📖

Тож настав час переробити структуру, зосередитись на ключових перевагах системи й продемонструвати роботодавцям, чому наша СУН є найкращою. Бо саме вона допомагає ефективно керувати вакансіями та кандидатами, скорочує час пошуку працівників і підвищує якість найму.

Як все почалося і як з цих начерків ми створили неймовірний лендинг — розповідаю 😍


Читати далі →

День вишиванки в Реакторі 2023 💙💛
18 травня 2023

Восьмий рік поспіль продовжуємо чудову традицію. Цей день є символом нашої культури та національної єдності. При цьому нам вдалося поєднати як онлайн, так і офлайн версії. Ви тільки подивіться, які всі вродливі! Скоріш тисніть ваші лайки, коментуйте та діліться у соціальних мережах :)

Гнучка воронка найму
22 березня 2023

Частині роботодавців, що користуються нашою системою управління наймом (СУН або ж ATS), не вистачало можливості налаштувати воронку найму для власних потреб. Тож ми вирішили їм посприяти та запровадити такий функціонал.

Читати далі →

Підсумки ініціативи «Допомагати людям»
5 січня 2023

2022 рік передав свої права наступнику, а отже саме час підбити підсумки одного з наших найдобріших новорічних проєктів. 

Про ініціативу

У грудні за традицією потрібно було прийняти рішення – чи готові ми в такий непростий час знову провести ініціативу «Допомагати людям»? Її суть у тому, що кожен співробітник отримує певну суму, яку він може витратити на будь-яку добру справу на власний розсуд. І відповідь була ствердною, адже коли як не зараз посилювати фронт добра і взаємодопомоги.

Усі співробітники на початку місяця отримали на свої картки по 1 000 грн. У підсумку в ініціативі взяли участь 175 учасників, більшість з яких розділили отриману суму на частини та перерахували їх одразу декільком отримувачам. Якщо порахувати разом усі внески, то сумарно ми отримали — 315 добрих вчинків!

Читати далі →

Оформлення застосунку
5 липня 2022

На сайті Work.ua ми давно змінюємо оформлення до свят та інших значущих подій. Але на жаль, наш застосунок тривалий час залишався осторонь. Настав час це виправляти! 😉

Але як зробити так, щоб оформлення в застосунку коректно відображалось на всіх екранах телефонів? Різна діагональ, роздільна здатність, розміри екранів — усі ці параметри мають бути враховані, щоб оформлення виглядало так, як задумано.

Читати далі →

Редизайн відгуку у застосунку Work.ua
26 травня 2022


Ви маєте рацію, якщо подумали що картинка зверху на відгук не дуже схожа. Але вона має зв'язок з тим, що ми зробили з поточним дизайном відгуку.

Читати далі →

Реактор на зв'язку у вишиванках 2022 💙💛
19 травня 2022

Уже сьомий рік поспіль продовжуємо чудову традицію. Цього року знову зустрілися у зумі, але дуже сподіваємося на скору зустріч всією командою в офлайні. Також частинка реакторівців сьогодні зібралася в офісі в Дніпрі й передала свій привіт. 

Кажуть, що вишиванка — то духовна броня нашого народу. Що ж, вона сьогодні з нами, як і віра у перемогу та наші ЗСУ, а також у силу неймовірної української культури 🇺🇦

Читати далі →

Як пройшов 21 рік Реактора
12 квітня 2022

Любі реакторовці, цей рік був яскравим, плідним, неймовірним. Ми багато чого крутого зробили та ще зробимо!

З любов'ю ваш Реактор ❤

← Попередня