Тут ми пишемо про все, що відбувається в нашій компанії: від запуску нових проєктів до фотозвітів про подорожі.

Керувати анонімністю стало простіше
11 лютого 2022

Раніше при відгуку на вакансію, кандидат міг приховати свої особисті дані від роботодавців. Це ускладнювало процес найму, тому що роботодавцю, який отримав такий анонімний відгук, доводилося писати в центр сповіщень і чекати на відповідь. Весь процес міг займати кілька днів, а то й тижнів, залежно від швидкості відповіді кандидата. І лише після відповіді роботодавець міг розпочати повноцінне спілкування з шукачем та оцінити наскільки він підходить на посаду 🔎

Читати далі →

Підсумки ініціативи «Допомагати людям»
14 січня 2022

Друзі, 2021 рік завершено і настав час підбити підсумки однієї з найдобріших ініціатив Реактора «Допомагати людям». 

Читати далі →

Зроби мені хіп, зроби мені хоп: як ми тусанули на зимовому корпоративі
13 січня 2022

Йоу, йоу, йоу, друзі! У Реакторі відгримів зимовий корпоратив — яскрава хіп-хоп-паті, а це означає, що ви читаєте звітний допис, в якому будуть фото, відео та неповторна атмосфера. Летс мейк сам нооойс! 

Читати далі →

Осінній деревосад від Реактора — плюс 24 дерева у Дніпрі!
12 листопада 2021

Вже гарною традицією стає осіння висадка дерев у Реакторі: цього разу локацією став парк ім. Б. Хмельницького, де наша команда з 71 учасника, враховуючи пари та дітей співробітників, додала до фонду парку 24 нових саджанці. 

Читати далі →

Б’ємо власні рекорди: як Реактор назбирав 1200 кіло сміття на Червоному Камені
8 жовтня 2021

Продовжуємо щорічну традицію й допомагаємо людям та Дніпру звільнитися від сміття. Це допис про те, як реакторівці влаштували «генеральне прибирання» в районі Червоного Каменю й навіть встановили новий «сміттєвий» рекорд.

Читати далі →

Створення стилю для HR Work Fest
1 жовтня 2021

17 вересня Work.ua успішно провів HR-конференцію. Судячи з відгуків і фоторепортажів, учасники пофестивалили на повну. Нам все вдалося, тож можемо ділитися подробицями процесу, що відбувався в дизайні.

Читати далі →

Блокнот до дня HR 2021
28 вересня 2021

Work.ua — це сервіс, який використовують мільйони людей у пошуках нової роботи. Але з іншого боку є і тисячі тих, хто роботу пропонує, і часто роботодавця представляє ейчар. Як у будь-якій професії, у них є своє свято, і ми традиційно вітаємо їх цього дня.

Читати далі →

Як ми йшли у сплавну тусу, де були і Псел, і гуси 🙂
13 вересня 2021

Під музику, під нотки блюзу, а також під шум весел команда з Реактора у складі 51 людини та Купера (з ним ми вас познайомимо трішки пізніше) цьогоріч знову не змогла всидіти на місці й пустилася в сплав. Адже літо — найкращий час для пригод, а два дні на природі зі спортивною активністю, що може бути краще? Тож згадаймо, як це було!

Читати далі →

Незалежна листівка
28 серпня 2021

30 років — класний вік. Саме час по-справжньому відчути свою незалежність, прийняти недоліки, почати щиро пишатися сильними рисами й бадьоро ставитися до складнощів. 

У вівторок ми святкували День Незалежності України й створили маленьку, але незалежну листівку. Ми дуже хочемо, друзі, щоб вона була лагідним нагадуванням про те, що вивчати себе і світ навколо — захопливо.

Нам з вами дуже пощастило з можливістю досліджувати Незалежну, не змарнуйте її 💙💛

Разом працюємо, разом відпочиваємо, разом вакцинуємося: як Реактор захистився від COVID-19
18 серпня 2021

Вакциновані! 💪 💉(Чи як там зараз заведено казати?)

Вітаю, друзі, минулого тижня колективна вакцинація співробітників Реактора нарешті завершилася. Всі охочі отримали другу дозу препарату Pfizer: прищепили й тих, хто найшвидше зорієнтувався і першим записався у файлик на вакцинацію, й тих, хто пропустив початок «роздачі вакцин», бо був у відпустці. Загалом усіх-усіх, хто хотів!

Тепер у нас 50% колективу точно мають щеплення, а ще 10% — імунітет після хвороби. Невдовзі можна буде всерйоз заявити про колективний імунітет реакторівців. Тож у нас буде ще дещо спільне, і це чудово!

Хочеться в цьому дописі подякувати нашій Ясі за те, що все з’ясувала, організувала, проконтролювала та ще й поділилася досвідом з іншими компаніями у статті на Work.ua. А також Яні, Насті та Володимиру, які відважно впоралися з напливом охочих вакцинуватися в офісі. Це чудове втілення цінності «Допомагати людям», ви круті! 😎

А ще подяки летять усім і кожному реакторівцю. За те, що ви такі свідомі та організовані. За те, що бережете себе та своїх близьких. Спасибі! ❤️

Усім здоров’я!

← Попередня Наступна