Тут ми пишемо про все, що відбувається в нашій компанії: від запуску нових проєктів до фотозвітів про подорожі.

Підсумки ініціативи до Дня захисників і захисниць
16 жовтня 2023

«Допомагати людям» — одна з провідних цінностей Реактора, тож ми робимо добрі справи на постійній основі. З початком повномасштабного вторгнення їхня кількість збільшилася в рази, бо зараз ми всією країною працюємо на одну мету — Перемогу України. Про допомогу Work.ua ми розповідаємо у щомісячних звітах на сайті. І все це можливо завдяки нашим неймовірним клієнтам і співробітникам.

Робити донейти вже стало щоденним завданням кожного українця. Але цього року на День захисників і захисниць ми вирішили обʼєднатися і зробити потужний ривок — до свята запустили ініціативу з допомоги військовим.

Про ініціативу

Ми запропонували співробітникам відпрацювати святковий день на користь ЗСУ і перерахувати кошти за один робочий день або іншу посильну суму на допомогу військовим. А щоб помножити цю користь, компанія своєю чергою долучиться до донейтів і подвоїть кожен зроблений внесок. Колеги радо підхопили ініціативу!

Як і кому допомагали 

Свої внески учасники спрямовували як конкретним підрозділам, так і волонтерським фондам, але більшість віддавала перевагу адресній підтримці військових. Співробітники підтримали збори на придбання приладів нічного бачення та тепловізорів, генераторів і зарядних станцій, наповнення для аптечок та тактичного спорядження. Донейтили на придбання і ремонт позашляховиків, автівок швидкої допомоги та кейсеваків. Підтримували внесками реабілітацію й лікування поранених військових.

Результати ініціативи в цифрах

  • 90 учасників взяли участь в ініціативі.
  • 127 внесків було перераховано на потреби військових.
  • Понад 135 тис. грн — загальна сума донейтів від співробітників.
  • Компанія додала до кожного донейту ще подвоєну суму, тож загальний внесок на допомогу склав більш ніж 400 тис. грн!

Зізнаємось чесно, кількість зроблених внесків вразила навіть Відділ фінансів, але, звичайно ж, тільки приємним чином :)

Дякуємо всім, хто долучився до ініціативи ❤️ Дуже приємно усвідомлювати, що ми разом можемо стати потужною силою, яка допоможе нашим військовим швидше досягти найголовнішої мети!

Разом до Перемоги!🇺🇦

Нам 22! З днем народження, Реакторе!
12 квітня 2023

Сьогодні справжній святковий день. У Реактора двадцять другий день народження!

І знаєте, що найголовніше? Що у цей день ми входимо з гордістю за свої досягнення і з впевненістю у майбутньому компанії. Попри все те, що останній рік був найскладнішим в історії України, напевно найважчим для кожного з нас і викликом для компанії. Та ми не просто вистояли, а створили стільки, що нам точно є що відзначити!

Ключові досягнення 22-ого року Реактора

СУН. У нас з’явилась система управління наймом, яка допомагає рекрутерам з операційкою у їх роботі, пришвидшує найм і робить складні речі легшими. Це наша надважлива конкурентна перевага — якщо компанія починає вести базу всіх кандидатів на Ворку, вона вже точно буде з нами завжди. 

В цьому році СУН не тільки народилась, а й суттєво виросла: кастомна воронка найму, призначення зустрічей, швидкокоментарі, нарешті, магічний телепорт! СУН — наймасштабніший і найголовніший проєкт, в якому бере участь майже кожен в компанії.

Впевнене лідерство Work.ua. Ми вибороли лідерство по ключових показниках: відвідуваності, кількості резюме і, найголовніше, по кількості вакансій. Це не просто. Це спільний результат всіх напрямків і кожного дня роботи кожної людини в компанії. Та лідером взагалі бути непросто, особливо в умовах війни.

Допомога ЗСУ. Неймовірна і неоцінена. Щомісяця та щодня. Прибуток як ресурс. Як ресурс у перемогу. Ми постійно підтримуємо зв’язок з військовими й точно знаємо, де та які проблеми невідкладно треба закривати. І продовжуємо щомісяця це робити. І продовжимо далі, доки не переможемо🇺🇦

Сильна команда. Разом ми пережили непрості часи фінансових складнощів, пройшли через скорочення, впорались із вимкненнями електроенергії. Ми продовжували робити те, що вміємо найкраще, навчались новому, швидко адаптувались до змін, багато і напружено працювали та постійно підтримували один одного: словами, обіймами, діями. Ми стали сильніше та заґартованіше. З Education.ua та Ratatype створили Орбіту! Ми надзвичайно багато змогли. І у майбутньому — ми зможемо все! Бо ми справжня крутезна компанія та команда у якої сьогодні день народження!

З днем народження, Реакторе! 

Тримаймо стрій і наближаємо перемогу soon!


P.S.

А яким цей рік був для вас? Що в ньому стало найважливішим, найяскравішим? Чим або ким ви пишаєтесь у Реакторі? Чим вам запам’ятався цей рік з життя компанії? Додавайте коментарі та вітайте один одного тим, що у серці та емоціях.

Підретинка логотипів
27 лютого 2023

Нещодавно ми підретинели логотипи компаній на головній Work.ua. Ця сторінка найчастіше зустрічає наших користувачів, тому важливо, щоб вона виглядала якнайкраще.

На перший погляд все виглядає доволі просто, що може бути складного у зміні одних зображень на інші. Проте це далеко не так, потрібно було врахувати багато нюансів та нічого не зламати.

Як результат, власники ретина моніторів та смартфонів більше не будуть страждати від недостатньо чіткого зображення. Насправді, це не єдиний плюс цього оновлення. Дизайнери будуть витрачати меньше часу на підготовку логотипа, адже потрібно лише одне зображення, замість двох.

Стаття Андрія Кадацького про курс з Flutter уже на dou.ua!
17 січня 2023

Наш Senior Flutter розробник Андрій не тільки провів чудовий курс для початківців у Flutter, а й написав про нього не менш чудову статтю на Dou.ua 💪

Читати далі →

Підсумки ініціативи «Допомагати людям»
5 січня 2023

2022 рік передав свої права наступнику, а отже саме час підбити підсумки одного з наших найдобріших новорічних проєктів. 

Про ініціативу

У грудні за традицією потрібно було прийняти рішення – чи готові ми в такий непростий час знову провести ініціативу «Допомагати людям»? Її суть у тому, що кожен співробітник отримує певну суму, яку він може витратити на будь-яку добру справу на власний розсуд. І відповідь була ствердною, адже коли як не зараз посилювати фронт добра і взаємодопомоги.

Усі співробітники на початку місяця отримали на свої картки по 1 000 грн. У підсумку в ініціативі взяли участь 175 учасників, більшість з яких розділили отриману суму на частини та перерахували їх одразу декільком отримувачам. Якщо порахувати разом усі внески, то сумарно ми отримали — 315 добрих вчинків!

Читати далі →

Графіки для дослідження ринку праці
23 листопада 2022

Колись ми робили підхід до оновлення діаграм. Зробили шаблон, прискорили їх створення у багато разів. Створення такої діаграми стало займати не більш як 2 хвилини. Це лягло в основу наступних подібних задач.

Читати далі →

Розпочали повний перехід Work.ua та Реактор на українську, пояснюємо чому та закликаємо робити це інші компанії
24 жовтня 2022


Яку мову використовувати в побуті чи вдома — то є особисте рішення кожної людини. Залишимо переконання кожного на їх розсуд. Бізнес — інша справа. Тут діють закони ефективності. Той, хто їх порушує, просто гине в конкурентній боротьбі.

Саме з таким посилом ми сьогодні розпочинаємо звертатися до десятків тисяч компаній і пояснювати, чому для бізнесів та і суспільства в цілому перехід на українську мову стратегічно необхідний.

Для цього ми:

  • зробили суперчекліст «Як компаніям перейти на українську»;
  • зробили оновлення на сайті Work.ua і тепер виділяємо позначкою з українським прапором усі компанії, що публікують опис і вакансії винятково українською. Таким самим значком позначаємо й українськомовні резюме. Додали заклики перекласти резюме українською всім, у кого воно поки російською;
  • цього тижня позбавимося російської версії в нашому застосунку;
  • відсьогодні у клієнтській підтримці ми спілкуємося винятково українською. Переходимо на російську, тільки якщо співрозмовник нас сам про це явно попросив;
  • продовжуємо рухатися за нашим суперчеклістом переходу компаній на українську і будемо поступово впроваджувати наступні кроки.

Дякую всім, хто допомагав у цьому релізі. І технічно, й емоційною підтримкою.

Разом переможемо!

Реактор на зв'язку у вишиванках 2022 💙💛
19 травня 2022

Уже сьомий рік поспіль продовжуємо чудову традицію. Цього року знову зустрілися у зумі, але дуже сподіваємося на скору зустріч всією командою в офлайні. Також частинка реакторівців сьогодні зібралася в офісі в Дніпрі й передала свій привіт. 

Кажуть, що вишиванка — то духовна броня нашого народу. Що ж, вона сьогодні з нами, як і віра у перемогу та наші ЗСУ, а також у силу неймовірної української культури 🇺🇦

Читати далі →

Альманах 2022 та оновлення на сайті Реактора
19 квітня 2022

Традиційно до дня народження Реактора ми робимо дві речі — оновлюємо сайт, додаємо функціональність, якої нам не вистачає або яка нас буде радувати, та збираємо альманах — дайджест того, як пройшов наш рік.

Цього разу ми обрали за тему подорожі або просто шлях. Це мапи, топографічні помітки, маршрути й таке інше. Компанія дотримується свого курсу, розвивається. Це надихнуло нас на таку аналогію. Розповідаємо про наш шлях уперед та вгору.

Альманах в електроному форматі можна завантажити за посиланням або натиснувши на картинку. Друкована версія чекає на вас в офісі компанії, на ресепшені. Приходьте та запитуйте обов’язково!

📕 Завантажити альманах 2022

Читати далі →

Реакторе, з Днем народження!
12 квітня 2022

Цей день народження ми зустрічаємо під час війни. Йде 48 день з моменту коли росія відкрито вторглася в Україну. Ми пережили шок перших днів і навчилися діяти та жити зовсім в інших умовах. Ми не зламалися, а, навпаки, стали внутрішньо сильнішими, як і вся країна.
Ми знаємо, що обов’язково переможемо, і знаємо, що тепер завжди будемо пам’ятати, хто наш ворог. І це не просто руські чи росія. Це, перш за все, цінності, які зробили їх такими: ненависть до інших, прийняття насилля, відмовчування, відчуття, що людина залежна і нічого не вирішує.

А ми — інші. Ми вільні! В нас є інші цінності — допомагати людям, розвивати найкращі проєкти. Ми — українці. Ми віримо, що кожен може впливати й змінювати світ. І тому двічі варто цінувати все добре, що вдавалося і вдається робити. Ми продовжуємо жити, продовжуємо працювати, волонтерити, допомагати ЗСУ та іншим, хто потребує зараз допомоги. Не дивлячись на війну, ми навіть знову зробили альманах, щоб пам'ятати, скільки всього крутого тільки нашій компанії вдалося зробити лише за рік. Щоб відчути чим живе компанія, чим живемо ми та наші проєкти.  І сьогодні ввечері разом ми відсвяткуємо 21 день народження компанії і пройдемося по сторінках останнього року наче по його мапі! 

Та давайте почнемо святкувати вже зараз :)

Вже, поки йде день, давайте дарувати один одному та Реактору святковий настрій. Давайте разом спробуємо відчути хто ми разом? Які ми? Як пройшов ще один рік нашої прекрасної компанії? 21 рік — рік остаточного дорослішання.

Давайте кожен, хто хоче в коментарях поділіться одною чи двома найемоційнішими фото з життя вас, команди і компанії цього року. Можна фото, а можно і просто дописом-вітанням з тим, яким для вас був цей рік? Хто з колег приємно здивував і чим вразив? Як відчуваєте. Так разом ми точно ще краще згадаємо та відчуємо. Яким він був, цей рік? Чим запам'ятався?

Ми вистоїмо, переможемо і продовжимо свій шлях. Шлях у майбутнє, шлях розвитку і розбудови. І компанії, і Країни.

Дякую всім, хто пройшов цей рік з компанією і приніс частинки себе в спільний результат та атмосферу.

З днем народження, Реакторе!

← Попередня