Тут ми пишемо про все, що відбувається в нашій компанії: від запуску нових проєктів до фотозвітів про подорожі.

Як ми створювали оформлення сходових клітин
5 листопада 2020

Нещодавно ми мали змогу побачити відео урочистого відкриття 6 поверху. Тепер усі поверхи нашого офісу виглядають однаково стильно і оформлені так, щоб перебування у Реакторі було суперкомфортним. Сходові клітини офісу — також суспільний простір. Тож прийшов час приділити увагу їм також.

Ми у дизайн-відділі просто обожнюємо подібні задачі! Іноді дуже приємно працювати з ідеями, які втілюватимуться оффлайн.

Читати далі →

Реактор vs 800 кіло сміття, або Як ми причепурили кар'єр у Старих Кодаках
21 жовтня 2020

У компанії «Реактор» працюють люди, які у роботі та в житті послуговуються 10 прекрасними цінностями. Одна з них — «Допомагати людям». Саме вона нещодавно збудила реакторівців незвично рано (як для суботи) й привела до села Старі Кодаки, що під Дніпром.

Читати далі →

Туристична мапа Дніпра
16 вересня 2020

Ми розробили концепт та запустили в світ першу версію туристичної мапи для Дніпра. Впевнено можемо сказати, що створювати фізичні об’єкти — набагато хвилюючіше, ніж інтерфейси :)

Читати далі →

Як ми створювали дизайн пінів-прапорців 💙💛
25 серпня 2020

Минулого року Реактор перебував у пошуку ідеальних пінів-прапорців, які мали б стати подарунком до Дня незалежності України. Але виявилося, що знайти піни, які б виглядали акуратно і стильно — задача із зірочкою. За доброю традицією, задачі із зірочкою — улюблені у Реакторі. Саме тому цього року ми вирішили самотужки створити пін-прапорець, який буде приємно мати у колекції.

Читати далі →

Дизайнимо красиві урни для сортування сміття
19 серпня 2020

Увага, експеримент! 

Реактор намагається з усією відповідальністю підходити до вирішення сміттєвої проблеми. З січня 2019 ми почали збирати батарейки для того, щоб правильно їх утилізувати, а в червні 2019 почався експеримент із сортування сміття. Сортували папір, пластик, тетра-пак. А несортовані відходи (все те, що не потрапляло в попередні категорії) збирали окремо.


Експериментальні урни на одному з поверхів.

Експеримент допоміг нам зрозуміти, як краще підійти до наступних кроків реалізації ідеї.

Читати далі →

Сплавные выходные Реактора на Ворскле 🚣‍♀
24 липня 2020

52 человека, 29 километров, 20 байдарок и 2 дня без интернета. 

Так прошли выходные самых активных реакторовцев, которые вместе с семьями отправились в Полтавскую область покорять красивейшую реку Ворсклу. Этот выезд был для многих из нас долгожданной встречей с коллегами, ведь за время карантина все соскучились друг за другом. Кроме этого активный досуг — это одно из любимых увлечений Реактора, поэтому в этот раз на сплав собралась замечательная компания. 

Читати далі →

Як Work.ua побігав разом з VARUS
13 липня 2020

Завдяки волонтерам Work.ua та команді VARUS ми провели перший забіг після пом’якшення карантину та нарешті відчули те, чого не вистачало останні пів року: шалених емоцій, командної боротьби та спортивних пристрастей. І вперше Work.ua спільно з біговим клубом VARUS стали організаторами дружнього забігу!

Читати далі →

Сьогодні наш MINI-красень переїхав до Космічки, щоб допомагати лікарям
16 квітня 2020

Ми передали наш мінік у руки нового водія. А точніше — водійки :) Від сьогодні до кінця карантину за кермом нашого корпоративного авто їздитиме Ольга Аржанцева — лікар-анестезіолог відділення анестезіології та інтенсивної терапії Дитячої обласної лікарні та підвозитиме своїх колег на роботу.

Чому ми це зробили

У зв’язку з карантином лікарям стало складніше діставатися до роботи. Щоб полегшити цей процес та зробити його максимально безпечним, ми віддали у користування своє корпоративне авто, щоб хоч трохи спростити життя тим, хто життя рятує. До того ж, на карантині він здебільшого просто сумував на стоянці без нас.

Чому саме в цю лікарню

Ми пропонували авто різним лікарням. Свою згоду та готовність взяти трошки відповідальності виявили саме представники відділення анестезіології та інтенсивної терапії Дитячої обласної лікарні. Ключі та відповідальність на себе взяла Ольга. Ми вже навернули з нею невеликий гак навкруги відділення. Вона досить впевнений та спокійний водій :)


Сподіваємося, такий «прокат» допоможе медикам простіше добиратися до роботи, щоб рятувати діточок та зберігати їхнє життя!


P.S. А прямо за хвилину до публікації цього запису нам зателефонував Олін керівник — головний реаніматолог Космічки та дослівно сказав, що це просто якесь чудо, а не машина, і передав слова вдячності та привіт нашій команді :)
Для нас же чудо, що авто, яким ще місяць тому користувалися менеджери з продажів з правом керувати ним тому, хто покаже найкращі результати, тепер допомагає дніпровським лікарям!

Дев’яяяяяяяяяяятнадцять! З днем народження, Реакторе!
12 квітня 2020

Отже, 19. Сьогодні наш іменинник став дорослішим ще на один рік. І рік цей, я вам скажу, був ого-го! Після нього вже не хочеться називати Реактор хлопчиком та розповідати, як він ріс, ріс і виріс. Він мужній, він сильний, він — це ми. Це команда. І її життя 2019-2020 вкладається в 100 дієслів, за допомогою яких ми розповімо, що робили. Поїхали!

Цього року ми:

І головне — ми діяли. Бо ми були, і ми будемо. Разом.

А ще знаєте, що ми завжди будемо робити? Творити! Бо що то за Реактор, якщо без креативу. І ми таки накреативили. 

Наш відділ дизайну запрошує до перегляду авторської галереї витворів сучасного мистецтва:

Усі ці шедеври були створені нашими талановитими дизайнерами. Вибирайте, який з творів подобається вам найбільше та діліться ним у соціальних мережах. Подобаються усі? Не стримуйте себе :)

І, звісно, подарунки! Традиційний, новенький, свіженький Альманах 2019-2020 — до вашої увааааги! Насолоджуйтеся, друзі!

І пам’ятайте, хоч зараз ми не разом. Хоч ми не можемо обійнятися та привітати один одного особисто, це також мине. І коли ми нарешті зустрінемося, ох нехай тримається той офіс, що вже забув наш регіт та жарти :)

З днем народження, Реакторе. Ти є любов ❤️

Чому, чим, як і кому допомагає Реактор у боротьбі з коронавірусом
20 березня 2020

Знаєте, як починаються 99% наших постів про соціальні ініціативи? «У нашої компанії є цінність — допомагати людям. Тому ми вирішили купити/зібрати/прибрати/висадити/перерахувати/віддати...»

Щоразу, коли я це пишу, то думаю, та камон, всі вже вивчили цю цінність назубок, давай вже щось нове напиши. А дзуськи! Бо знаєте, шо? Бо це, блін, реально важливо. В нас реально є така цінність, тобто не то що вона в нас просто є. Це реально те, заради чого ми працюємо. У звичайні часи найбільше ми допомагаємо у пошуках роботи й співробітників, курсів та тренінгів, а також у навчанні швидкому друку. Час від часу допомагаємо місту, воїнам АТО, молодим талантам тощо.

У скрутні ж часи — допомагаємо тим, кому це потрібно найбільше. Саме тому у звичайному скайп-чатику за якихось 5 хвилин ми вирішили, що час допомагати нашій медичній системі.

Читати далі →

← Попередня Наступна