Тут ми пишемо про все, що відбувається в нашій компанії: від запуску нових проєктів до фотозвітів про подорожі.

Реактор vs 800 кіло сміття, або Як ми причепурили кар'єр у Старих Кодаках
21 жовтня 2020

У компанії «Реактор» працюють люди, які у роботі та в житті послуговуються 10 прекрасними цінностями. Одна з них — «Допомагати людям». Саме вона нещодавно збудила реакторівців незвично рано (як для суботи) й привела до села Старі Кодаки, що під Дніпром.

Читати далі →

Як створювались подарунки клієнтам Work.ua до Дня HR
15 жовтня 2020

Колись давно ми дуже сильно заморочились та створили найкращий блокнот у світі. Зробили так, що тепер усі компанії хочуть і собі такий. Навіть типографія з гордістю ставить своїм клієнтам у приклад наш чудовий блокнот. А наші клієнти в захваті, коли отримують новий екземпляр.

Читати далі →

Як ми бігли Work.ua Kyiv Half Marathon Online
23 вересня 2020

Ми довго чекали цього дня! 19 та 20 вересня енергійна, спортивна та заряджена позитивом команда Work.ua пробігла Kyiv Half Marathon у різних дистанціях. 49 бігунів здолали омріяну відстань і відчули спортивний драйв. Але давайте почнемо спочатку.

Трішки історії

Власне сам Work.ua Kyiv Half Marathon мав відбуватися ще в квітні, але карантин вніс свої корективи. В серпні змінився офіційний формат заходу і півмарафон став онлайн. Тобто кожна команда або учасник могли пробігти його самостійно у своєму місті, районі та навіть на стадіоні біля будинку. Ми вирішили теж використати цей шанс і провести командний забіг на стадіоні «Славутич» у рiдному Дніпрі. На вибір можна було зареєструватися на дистанції 4,2 км, 10 км та 21 км. Крім того, для тих, хто хотів бігти за власним маршрутом, була опція самостійного забігу. А тепер давайте перейдемо до найцікавішого — результатів! 

Читати далі →

Туристична мапа Дніпра
16 вересня 2020

Ми розробили концепт та запустили в світ першу версію туристичної мапи для Дніпра. Впевнено можемо сказати, що створювати фізичні об’єкти — набагато хвилюючіше, ніж інтерфейси :)

Читати далі →

Як ми створювали дизайн пінів-прапорців 💙💛
25 серпня 2020

Минулого року Реактор перебував у пошуку ідеальних пінів-прапорців, які мали б стати подарунком до Дня незалежності України. Але виявилося, що знайти піни, які б виглядали акуратно і стильно — задача із зірочкою. За доброю традицією, задачі із зірочкою — улюблені у Реакторі. Саме тому цього року ми вирішили самотужки створити пін-прапорець, який буде приємно мати у колекції.

Читати далі →

Дизайнимо красиві урни для сортування сміття
19 серпня 2020

Увага, експеримент! 

Реактор намагається з усією відповідальністю підходити до вирішення сміттєвої проблеми. З січня 2019 ми почали збирати батарейки для того, щоб правильно їх утилізувати, а в червні 2019 почався експеримент із сортування сміття. Сортували папір, пластик, тетра-пак. А несортовані відходи (все те, що не потрапляло в попередні категорії) збирали окремо.


Експериментальні урни на одному з поверхів.

Експеримент допоміг нам зрозуміти, як краще підійти до наступних кроків реалізації ідеї.

Читати далі →

Итоги акции «Поможем вместе» или как мы собрали и потратили 1 288 000 гривен на помощь украинским медикам
17 серпня 2020

Сегодня мы разместили на сайте информацию об итогах акции помощи медикам. А также разослали письмо благодарности тем работодателям, которые совершали оплаты в период действия акции (напомню, что по ее условиям 10% от всех оплат мы использовали на борьбу с COVID-19).

Что мы купили

  • 2000 пар высоких защитных бахил;
  • 2000 пар защитных нарукавников;
  • 2000 защитных фартуков;
  • 2000 защитных шапочек;
  • 1795 халатов одноразового использования;
  • 1350 защитных комбинезонов;
  • 1000 респираторов FFP2;
  • 1000 респираторов FFP3.

Однако закупки — это только часть задачи, которая перед нами стояла. Далее нужно было распределить комплекты и передать их медикам. Так мы собрали 2000 костюмов индивидуальной защиты, состоящих из респиратора, шапочки, халата, бахил и нарукавников.

Читати далі →

Сплавные выходные Реактора на Ворскле 🚣‍♀
24 липня 2020

52 человека, 29 километров, 20 байдарок и 2 дня без интернета. 

Так прошли выходные самых активных реакторовцев, которые вместе с семьями отправились в Полтавскую область покорять красивейшую реку Ворсклу. Этот выезд был для многих из нас долгожданной встречей с коллегами, ведь за время карантина все соскучились друг за другом. Кроме этого активный досуг — это одно из любимых увлечений Реактора, поэтому в этот раз на сплав собралась замечательная компания. 

Читати далі →

Work.ua 14 років — вітаємо зі святом!
22 травня 2020

14 років тому двоє друзів запустили український сайт з пошуку роботи. Сьогодні понад 200 хлопців та дівчат, об’єднаних однією місією, роблять усе, щоб цей сайт залишався номером один.

День народження Work.ua — особливе свято для команди. Для тих, хто за одну добу запускає новий розділ на сайті. Для тих, хто робить найкрутіший застосунок для пошуку роботи. Тих, хто може за рік написати стільки статей та новин, що вистачило б на два томи енциклопедії. Тих, хто за один місяць надає стільки телефонних консультацій, що можна було б розмовляти 300 днів безперервно. Тих, хто ніколи не зупиняється на результаті «нормально». Хто звик робити добре. Хто йде лише уперед та вгору.

Зазвичай в цей день ми згадуємо усі свої досягнення та звершення за минулий рік. І нам справді є що згадати. Бо ми робимо так багато й часом так швидко, що іноді здається, що все виходить саме собою, наче в талановитих еквілібристів — ну що тут складного, людина просто тримає рівновагу. Проте насправді за кожним релізом стоїть велика командна робота. За кожним «Доброго дня, вас вітає Work.ua» стоїть команда.

Друзі, ми вітаємо кожного з вас. Дякуємо за вашу роботу та відданість справі. За готовність робити добре, за чесність, за прагнення допомагати користувачам та один одному, за вміння слухати й говорити, за вашу роботу, підтримку та посмішки.

Знаємо, що «Надавати найкращий сервіс пошуку роботи, щоб допомагати людям бути щасливішими та розвивати Україну» — не просто слова для кожного з нас, а місія, що надихає перевершувати самих себе, очікування клієнтів та завжди залишатися номером один.

Ми дивні. Ми педанти. Ми за досконалість. Ми не приймаємо жодних напіврезультатів. Іноді ми так багато працюємо, іноді втомлюємося, іноді зупиняємося, щоб зробити новий крок. Часом знаходимо відповіді там, де й не шукали. Проте головне, що ми команда. Команда, яка робить справжні дива.

Зі святом, любі! З 14-річчям Work.ua. Найцікавіше ще попереду!

Велике оновлення ілюстрацій в «Ким бути»
13 травня 2020

Пам'ятаєте, якось ми вам показували процес створення ілюстрацій до розділу «Ким бути»? Ще хвалилися, що намалювали картинки до 64 професій та зупинятися не збираємось. Таки не зупинилися, наразі маємо 121 ілюстрацію! Дуже вдячні дівчатам з контенту, вони так швидко описують нові професії, що дизайнери без роботи не засиджуються. У нас навіть свої рекорди є: поки що це 14 ілюстрацій за день.

Читати далі →

← Попередня Наступна