Тут ми пишемо про все, що відбувається в нашій компанії: від запуску нових проєктів до фотозвітів про подорожі.

Як ми створювали лендинг для застосунку Work.ua
6 травня 2020

Справжнє свято на нашій вулиці! Застосунок Work.ua вже доступний користувачам Google Play Market та App Store. Так, ми знаємо, що ви знаєте, але дуже приємно говорити про це знов і знов. Наступний крок — офіційна новина про запуск та маркетингова кампанія, яка розповість про наш застосунок усьому світові!

Ми зробили справді класний продукт і вирішили, що він вартий окремої сторінки. Тому зустрічайте лендинг для застосунку Work.ua!

Читати далі →

Наше приложение теперь доступно пользователям айфонов!
8 квітня 2020


Совсем недавно мы рассказывали вам о том, что приложение стало доступно пользователям Google Play Market. С тех пор мы успели многое: преодолели такой важный психологический рубеж в первую тысячу пользователей, выбрались наверх в выдаче поиска по Маркету, уверенно обкатали систему обновлений. Заметьте, ни официальных новостей, ни маркетинговой кампании мы пока не организовывали! И еще все это время мы работали над критическими изменениями для соответствия требованиям App Store. Сегодня наши труды увенчались успехом — модераторы Apple уведомили нас, что приложение прошло все проверки и готово для публикации. Теперь приложение Work.ua доступно и пользователям айфонов!

Читати далі →

Мобильное приложение Work.ua доступно к скачиванию в Google Play Market
30 березня 2020

Несмотря на мегабитву человечества с COVID-19, мощнейший финансовый кризис и все неурядицы, мы сделали это! Мобильное приложение преодолело очередной рубеж на пути в мир, прошло все проверки суровых модераторов Гугла и теперь доступно для скачивания соискателями в Google Play Market! Пост будет длинным, мы все расскажем как есть, можете приготовить себе чай и конфетку.

Читати далі →

Вже бачили лого Work.ua?
27 березня 2020

Всім привіт! Останнім часом в нас що не реліз, то за один день зроблений. Сподіваюся, ви всі вже побачили наш антикоронавірусний логотип? :) 

Це лого — нагадування про те, як важливо дистанціюватися один від одного під час карантину. Ми написали новину про базові правила поведінки в період карантину та роз'єднали нашу мішеньку. 

Обожнюю Продукт за безмежний креатив та продуктивність ;) ❤️І я не тільки про відділ дизайну або верстку. Ідею вже якийсь час обговорювали ще й у чатику програмістів. Оце команда!

Люди, будьте здорові!

Как мы упоролись над новогодними подарками для клиентов
9 січня 2020

Зима, праздники, новогоднее настроение, ну как же это все — и без подарков? Вот и мы решили поздравить наших прекрасных и любимых клиентов с Новым годом.

«Ну и какой же Новый год без добрых историй?» — подумали мы и решили подарить клиентам украинскую народную сказку «Зимівля звірів» с прекрасным смыслом.

Читати далі →

Задизайнили машину для социального проекта «Знайдено»
10 грудня 2019

Work.ua, и вообще Реактор, много помогают разным клевым украинским общественным организациям. В этом году мы поддержали проект «Знайдено» Лалы Тарапакиной. Она борется за сохранение культурного и архитектурного наследия Украины.

Читати далі →

Рестайлинг профессиональных праздников
30 листопада 2018

Ну все же любят праздники? А отдел дизайна не такой как все, мы любим рисовать праздники. А кузница контента еще круче, к каждому профессиональному празднику наши богини слова и ангелы смысла написали прекрасные поздравления. Получилось здорово, 150 праздников теперь выглядят как конфетки: картинки в одном стиле, крутые тексты, авторский контент, все дела. В общем, теперь вам ничего не нужно придумывать, никаких тостов и волнительных речей, все готово, пора поздравлять!

Ваш папа — рыбак, мама — переводчик, а соседка с пятого — медсестра от бога? Так поздравьте же их! У нас найдутся теплые слова и веселые картинки для всех: от изобретателей до работников леса. Не скупитесь на поздравления, мы же помогаем людям быть счастливее :) А еще круто поздравлять вовремя, поэтому вы можете подписаться на рассылку профессиональных праздников и быть готовым ко всему, даже ко Дню акушера.

Кстати, пока мы безудержно творили, праздники постепенно выходили в свет и обживались в социальных сетях у наших пользователей. Первые результаты радуют:

А наш красавчик веб-мастер, он же Джон Траволта, пошел еще дальше и был замечен на других ресурсах. А мы что, нам не жалко, это ли не успех? :)

Так что заходите, любуйтесь и пишите, какой праздник покорил ваше сердечко :)

Чому Work.ua змінив мову базового інтерфейсу на українську
9 листопада 2018

Багато речей відбувається у деталях. Таких, які ми можемо навіть не помічати. Але крок за кроком це робить тектонічні зміни. Лише уявіть, кожного дня сотні тисяч українців відкривали український сайт пошуку роботи, а він спілкувався російською мовою. Чому так? Відповіді немає. Та ми довго вважали це нормальним. Бо так історично склалося. Ми жили наче й у своїй країні, а наче й ні. Ми говорили про #UkraineNOW, а самі частково застрягли у радянському чи навіть царськоросійському минулому, де «руський мір» намагався планомірно знищувати як нашу мову, так і культуру. А потім ми вже самі продовжували їх роботу, бо так... історично склалося.

Приймати рішення та змінюватись — це, напевно, найважче. Водночас робити те, у що віриш — це історія про внутрішню свободу. Саме з неї починається майбутнє. Чи просто наважитись на такий крок для інтернет-проекту з відвідуваністю 400 000 користувачів на день? Непросто. Чи є загроза втратити частину аудиторії або немалу частку органічного пошукового трафіку — можливо. Та важко змінюватись, нічого не втрачаючи. Водночас це й найбільший дарунок, який кожен з нас може собі зробити — дозволити собі свободу приймати рішення і робити те, у що віриш. Для цього варто робити бізнес, працювати, для цього варто жити.

Тому ми вирішили розпочати зміни. І розпочати їх з себе. Зробити те, у що віримо. Сьогодні, 9 листопада, у День української писемності та мови Work.ua змінив версію як усталену на українську. Віримо, що це правильне стратегічне рішення. Ми віримо, що український сайт має говорити українською, і водночас бути толерантним до користувачів, яким зручніше користуватись іншою мовою, надаючи їм таку можливість. Тож ми вирішили так і зробити, зокрема намагаючись бути прикладом для ринку та формуючи тренд майбутньої України.

І знаєте, напевно ще істотним моментом розуміння важливості цього кроку стали слова які я десь рік тому почув у виступі Івана Малковича: «Нація повинна боронити мову більше, ніж свою територію. Втратити рідну мову і перейняти чужу — це найгірший знак підданства». Тож якщо ми дійсно прагнемо створити й жити у своїй державі, бачимо її модерною, незалежною та сильною, то кожен з нас може робити свої кроки у цьому напрямку. І ми сьогодні робимо свій.

Вірю, що зміни в країні починаються з кожного з нас. І саме ми своїми діями створюємо і формуємо її майбутнє.

Мы обновили карты на Education.ua
21 серпня 2017

Education.ua — незаменимый помощник для выбора будущего учебного заведения, и поиск на этом сервисе выполняет важнейшую функцию.

На прошлой неделе мы выпустили обновление, в котором была решена глобальная и критическая проблема с картами: ранее они совсем не работали и имели хмурый интерфейс. Теперь у них современный и яркий дизайн, а работают карты на платформе Google Maps.

Также были исправлены проблемы с выводом подсказок и мультиязычностью поиска, а расстояние до учреждений теперь выводится с точностью до 1 метра!

Важные цифры

Результат не заставил себя ждать: посетители стали пользоваться картами чаще на 37-40%.

Итоги

Скоро 1 сентября, и так здорово, что мы успели подготовить данное обновление перед началом учебного года.

Ура!

Мы обновили письма для работодателей
18 серпня 2017

30 писем для соискателей мы сделали за 45 дней, а 79 писем работодателей успели за каких-то 30, и гордимся не только скоростью, но и результатом!

Читати далі →

← Попередня Наступна