Тут ми пишемо про все, що відбувається в нашій компанії: від запуску нових проєктів до фотозвітів про подорожі.

Велике оновлення дизайн-бібліотеки
11 травня 2022

Що і навіщо дизайн-бібліотека?

Мабуть, почнемо з пояснення, що це таке і нащо воно потрібно проекту. Коротко кажучи, дизайн-бібліотека — це перелік всіх повторюваних елементів, всіх їх станів, також усі кольори та текстові стилі; їх опис, документація та приклади використання. Такий підхід значно спрощує роботу між дизайнерами всередині команди та їх комунікацію з розробниками. Також наявність бібліотеки дозволяє приділяти більше уваги саме задачі/проекту, уникаючи зайвого клопоту «перестворення» одного й того ж елементу. Тобто процеси стають автоматизованішими та системними.

Читати далі →

Альманах 2022 та оновлення на сайті Реактора
19 квітня 2022

Традиційно до дня народження Реактора ми робимо дві речі — оновлюємо сайт, додаємо функціональність, якої нам не вистачає або яка нас буде радувати, та збираємо альманах — дайджест того, як пройшов наш рік.

Цього разу ми обрали за тему подорожі або просто шлях. Це мапи, топографічні помітки, маршрути й таке інше. Компанія дотримується свого курсу, розвивається. Це надихнуло нас на таку аналогію. Розповідаємо про наш шлях уперед та вгору.

Альманах в електроному форматі можна завантажити за посиланням або натиснувши на картинку. Друкована версія чекає на вас в офісі компанії, на ресепшені. Приходьте та запитуйте обов’язково!

📕 Завантажити альманах 2022

Читати далі →

Як пройшов 21 рік Реактора
12 квітня 2022

Любі реакторовці, цей рік був яскравим, плідним, неймовірним. Ми багато чого крутого зробили та ще зробимо!

З любов'ю ваш Реактор ❤

Реакторе, з Днем народження!
12 квітня 2022

Цей день народження ми зустрічаємо під час війни. Йде 48 день з моменту коли росія відкрито вторглася в Україну. Ми пережили шок перших днів і навчилися діяти та жити зовсім в інших умовах. Ми не зламалися, а, навпаки, стали внутрішньо сильнішими, як і вся країна.
Ми знаємо, що обов’язково переможемо, і знаємо, що тепер завжди будемо пам’ятати, хто наш ворог. І це не просто руські чи росія. Це, перш за все, цінності, які зробили їх такими: ненависть до інших, прийняття насилля, відмовчування, відчуття, що людина залежна і нічого не вирішує.

А ми — інші. Ми вільні! В нас є інші цінності — допомагати людям, розвивати найкращі проєкти. Ми — українці. Ми віримо, що кожен може впливати й змінювати світ. І тому двічі варто цінувати все добре, що вдавалося і вдається робити. Ми продовжуємо жити, продовжуємо працювати, волонтерити, допомагати ЗСУ та іншим, хто потребує зараз допомоги. Не дивлячись на війну, ми навіть знову зробили альманах, щоб пам'ятати, скільки всього крутого тільки нашій компанії вдалося зробити лише за рік. Щоб відчути чим живе компанія, чим живемо ми та наші проєкти.  І сьогодні ввечері разом ми відсвяткуємо 21 день народження компанії і пройдемося по сторінках останнього року наче по його мапі! 

Та давайте почнемо святкувати вже зараз :)

Вже, поки йде день, давайте дарувати один одному та Реактору святковий настрій. Давайте разом спробуємо відчути хто ми разом? Які ми? Як пройшов ще один рік нашої прекрасної компанії? 21 рік — рік остаточного дорослішання.

Давайте кожен, хто хоче в коментарях поділіться одною чи двома найемоційнішими фото з життя вас, команди і компанії цього року. Можна фото, а можно і просто дописом-вітанням з тим, яким для вас був цей рік? Хто з колег приємно здивував і чим вразив? Як відчуваєте. Так разом ми точно ще краще згадаємо та відчуємо. Яким він був, цей рік? Чим запам'ятався?

Ми вистоїмо, переможемо і продовжимо свій шлях. Шлях у майбутнє, шлях розвитку і розбудови. І компанії, і Країни.

Дякую всім, хто пройшов цей рік з компанією і приніс частинки себе в спільний результат та атмосферу.

З днем народження, Реакторе!

Керувати анонімністю стало простіше
11 лютого 2022

Раніше при відгуку на вакансію, кандидат міг приховати свої особисті дані від роботодавців. Це ускладнювало процес найму, тому що роботодавцю, який отримав такий анонімний відгук, доводилося писати в центр сповіщень і чекати на відповідь. Весь процес міг займати кілька днів, а то й тижнів, залежно від швидкості відповіді кандидата. І лише після відповіді роботодавець міг розпочати повноцінне спілкування з шукачем та оцінити наскільки він підходить на посаду 🔎

Читати далі →

Підсумки ініціативи «Допомагати людям»
14 січня 2022

Друзі, 2021 рік завершено і настав час підбити підсумки однієї з найдобріших ініціатив Реактора «Допомагати людям». 

Читати далі →

Зроби мені хіп, зроби мені хоп: як ми тусанули на зимовому корпоративі
13 січня 2022

Йоу, йоу, йоу, друзі! У Реакторі відгримів зимовий корпоратив — яскрава хіп-хоп-паті, а це означає, що ви читаєте звітний допис, в якому будуть фото, відео та неповторна атмосфера. Летс мейк сам нооойс! 

Читати далі →

Лого для команди продукту
19 листопада 2021

Робота у Реакторі весь час еволюціонує, і от ми створили команду, що працює над невеликими, але важливими й терміновими задачами. Ці задачі дуже різні як за розміром, так і за впровадженням: може бути щось для продажів, для маркетингу, для продукту тощо. Дотримуючись цінності за цінністю «Весело та цікаво», ми вирішили дати цій команді назву Авангард — на честь передових військових загонів та напрямку творчості початку ХХ сторіччя. Але просто назви нам було замало: Стас запропонував зробити команді лого, а нам просто не терпілося помалювати!

Спочатку ми зробили лого, надихаючись патернами Тюрінгу та квадратом Малевича.

Втім воно вийшло дуже статичне, як для такої динамічної команди. Тоді для натхнення ми взяли більше робіт авангардистів.

Різні кольори, різні форми, непередбачуване розташування. Точно як задачі команди!

Складемо з них першу літеру.

Форму можна спростити до червоного (на честь Реактора) трикутника (на честь літери А). Для цього навіть емоджі є. А можна скільки завгодно ускладнювати — все одно впізнаєш.

З простих форм можна викласти й усю назву.

Тож слава команді Авангарду в Реакторі — важливій та динамічній!

Онбординг у застосунку. Що змінилось?
17 листопада 2021


Як було раніше у застосунку? Шукач завантажував його та одразу бачив напівпусту головну сторінку. Ми пропонували ввести посаду та місто, і тільки тоді наш шукач зміг би побачити саме те, що хотів з самого початку — вакансії. Ніяких вказівок чи підказок? Та то не діло! І дизайнерам надійшла задача покращити наявний інтерфейс та життя наших користувачів.

Читати далі →

Осінній деревосад від Реактора — плюс 24 дерева у Дніпрі!
12 листопада 2021

Вже гарною традицією стає осіння висадка дерев у Реакторі: цього разу локацією став парк ім. Б. Хмельницького, де наша команда з 71 учасника, враховуючи пари та дітей співробітників, додала до фонду парку 24 нових саджанці. 

Читати далі →

← Попередня Наступна