Тут ми пишемо про все, що відбувається в нашій компанії: від запуску нових проєктів до фотозвітів про подорожі.

Наш крутезний спільний проєкт з AIN побачив світ
9 листопада 2021

Коли ми стартували рекламну кампанію, я розповідала вам про спільний проєкт з AIN.ua. Власне, це — велика змістовна стаття про те, як людям шукати роботу в сучасному світі. 

У статті ми хотіли зібрати максимум користі, а наш бренд проявити елегантно та нативно. Мені здається, що вийшло круто. Особливо через те, що у матеріалі є думки справжніх експертів з пошуку персоналу, включно з нашою чудовою Ольгою Тарасевич.

Тепер діло за малим. Читаєте, лайкаєте, репостите! 

Б’ємо власні рекорди: як Реактор назбирав 1200 кіло сміття на Червоному Камені
8 жовтня 2021

Продовжуємо щорічну традицію й допомагаємо людям та Дніпру звільнитися від сміття. Це допис про те, як реакторівці влаштували «генеральне прибирання» в районі Червоного Каменю й навіть встановили новий «сміттєвий» рекорд.

Читати далі →

Створення стилю для HR Work Fest
1 жовтня 2021

17 вересня Work.ua успішно провів HR-конференцію. Судячи з відгуків і фоторепортажів, учасники пофестивалили на повну. Нам все вдалося, тож можемо ділитися подробицями процесу, що відбувався в дизайні.

Читати далі →

Перемоги бігового клубу Work.ua у Києві та Дніпрі
29 вересня 2021

Останніми вихідними біговий клуб Work.ua брав участь у найбільших осінніх забігах: 11-му Work.ua Київському півмарафоні та 5-му Almaz Group Dnipro Marathon. 

У рамках цих змагань проходили командні забіги на 10 км, у кожному з яких команда Work.ua здобула перемогу в корпоративному заліку.

Читати далі →

Блокнот до дня HR 2021
28 вересня 2021

Work.ua — це сервіс, який використовують мільйони людей у пошуках нової роботи. Але з іншого боку є і тисячі тих, хто роботу пропонує, і часто роботодавця представляє ейчар. Як у будь-якій професії, у них є своє свято, і ми традиційно вітаємо їх цього дня.

Читати далі →

Як ми йшли у сплавну тусу, де були і Псел, і гуси 🙂
13 вересня 2021

Під музику, під нотки блюзу, а також під шум весел команда з Реактора у складі 51 людини та Купера (з ним ми вас познайомимо трішки пізніше) цьогоріч знову не змогла всидіти на місці й пустилася в сплав. Адже літо — найкращий час для пригод, а два дні на природі зі спортивною активністю, що може бути краще? Тож згадаймо, як це було!

Читати далі →

Незалежна листівка
28 серпня 2021

30 років — класний вік. Саме час по-справжньому відчути свою незалежність, прийняти недоліки, почати щиро пишатися сильними рисами й бадьоро ставитися до складнощів. 

У вівторок ми святкували День Незалежності України й створили маленьку, але незалежну листівку. Ми дуже хочемо, друзі, щоб вона була лагідним нагадуванням про те, що вивчати себе і світ навколо — захопливо.

Нам з вами дуже пощастило з можливістю досліджувати Незалежну, не змарнуйте її 💙💛

Cім поверхів "Реактора", мільйони подарунків, душевність і мед — Антон Півень, 10 років у компанії
20 серпня 2021

Людина посмішка, людина душа, чіпідейл в одному флаконі, що завжди готовий допомогти майже кожному і в усьому, перфікціоніст 80-го левелу та разом з тим найдобріша людина в світі — Антон Півень. Десять років у Реакторі. 🔥

Антон – це уособлення цінностей Реактора. Він про «добре або ніяк» і «весело та цікаво», постійно використовує «прибуток як ресурс» щоб компанія рухалася «вперед та вгору» може і «послухати і поговорити», завжди намагається знайти варіанти, щоб зробити «більше меншими засобами».

Читати далі →

Разом працюємо, разом відпочиваємо, разом вакцинуємося: як Реактор захистився від COVID-19
18 серпня 2021

Вакциновані! 💪 💉(Чи як там зараз заведено казати?)

Вітаю, друзі, минулого тижня колективна вакцинація співробітників Реактора нарешті завершилася. Всі охочі отримали другу дозу препарату Pfizer: прищепили й тих, хто найшвидше зорієнтувався і першим записався у файлик на вакцинацію, й тих, хто пропустив початок «роздачі вакцин», бо був у відпустці. Загалом усіх-усіх, хто хотів!

Тепер у нас 50% колективу точно мають щеплення, а ще 10% — імунітет після хвороби. Невдовзі можна буде всерйоз заявити про колективний імунітет реакторівців. Тож у нас буде ще дещо спільне, і це чудово!

Хочеться в цьому дописі подякувати нашій Ясі за те, що все з’ясувала, організувала, проконтролювала та ще й поділилася досвідом з іншими компаніями у статті на Work.ua. А також Яні, Насті та Володимиру, які відважно впоралися з напливом охочих вакцинуватися в офісі. Це чудове втілення цінності «Допомагати людям», ви круті! 😎

А ще подяки летять усім і кожному реакторівцю. За те, що ви такі свідомі та організовані. За те, що бережете себе та своїх близьких. Спасибі! ❤️

Усім здоров’я!

Суцільна алоха: як Реактор відзначав 20-річчя на гавайській тусі 🏝
28 липня 2021

20 років тому гавайські боги передбачили, що одного дня на Острові з’являться неймовірні люди, які рухаються тільки вперед і вгору, й привезуть з собою джерело справжнього свята, цілий Реактор, сила якого зрівняється хіба що з силою великого вулкана Кілауеа. Пророцтво справдилося!

10 липня команда Реактора прибула на дніпровський Ostrov River Club, щоб вперше за довгий час зібратися всім колективом в офлайні (Нарешті!), відгуляти літній корпоратив та відзначити неабияку дату — 20 років від створення компанії 🥳

Гостей зустріли місцеві жителі, які за давньою гавайською традицією привітали їх леями — намистом з квітів 🌺 Так почалася наша гавайська туса — луау, сповнена веселощів та релаксу. 

Читати далі →

← Попередня Наступна